Kastebergs Gård

Parcelas

Össlöv Kasteberg 2, 341 96 Ljungby

Descripción

I lantlig miljö på Kastebergs Gård och Gårdsbutik i hjärtat av de småländska skogarna erbjuder vi 16 mysiga ställplatser för husbilar och husvagnar. Vakna utvilade och blicka ut över Kastebergs naturpool. Gårdens naturliga pool som fylls av vatten från skogen, underjorden och himmelen. En härlig plats där ni kan njuta av det vardagliga livet på en svensk bondgård. Få känna doften av nyslaget hö, ströva i fårhagen och busa med getterna.

På Kastebergs Gård har ni som gäst tillgång till ett flertal faciliteter. Toaletter, dusch och färskvatten kommer ni åt dygnet runt. Tillgång till latrintömning finns. Tre av ställplatserna har tillgång till el. Först till kvarn får välja plats. El går inte att förboka.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Inom cykelavstånd finns Ljungby och ett besök på Sagomuséet är att rekommendera. I Ljungby hittar ni en rad av de vanligt förekommande dagligvaruhandlarna, tankstationer och annan tänkbar service. Även i Lagan finns en välsorterad ICA Nära, tankstation samt WiMA Fritid med verkstadsservice för husbil och husvagn.

Gårdsbutiken har mängder med lokalproducerade varor som ni kan njuta av.

Området kring Kastebergs Gård lämpar sig även bra för fågelskådning och har fina vandringsleder med stora möjligheter för att se vilda djur.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Kastebergs Gård har öppet året om. Wifi finns i receptionen. Hundar är välkomna.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos