Kattugglan Ställplats

Parcela de camping

Berghem Södergård 4, 341 91 Ljungby

Descripción

Strax söder om Småland ligger Kattugglan Ställplats. Ett litet smultronställe precis utmed ån Lagan som framförallt varit känt för sitt historisk bra laxfiske. Här finns ett tiotal ställplatser med tillgång till toalett, dusch, dricksvatten, sopsortering, toatömning samt avlopp för gråvatten.

Vill man ha el till ställplatsen finns det på grusplan inne på gårdsplanen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Kattugglan Ställplats är med sitt fantastiska läge en gömd pärla som definitivt är värt ett besök. Här kan ni ta en tur i Lagan med någon av dom tramp- eller småbåtar eller kanoter som finns att hyra. Önskar ni att ta er ett dopp finns det en brygga med badstege här

Kattugglan Ställplats är hundvänlig och har även ett flertal grillplatser och bänkar till förfogande för den perfekta grillkvällen. Ljungby centrum ligger 7 km från ställplatserna med flera butiker som citygross och biltema och mysiga restauranger som är värda att besöka. I centrum finns också ett antal caféer, butiker och museum.

Något ni inte får missa är Ljungbys Gamla Torg. Sedan 1600-talet har denna plats kring Gästgivaregården på Gamla Torg varit en trafikerad mötes- och handelsplats. Här brukade ortsbor och resande samlas för att göra affärer, höra de senaste skvallret, fynda på dom olika marknaderna och ta del av spännande tingsförhandlingar.

Under somrarna brukar det anordnas populära loppmarknader där ni kan hitta fantastiska fynd.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Kattugglan Ställplats är öppet året om. Husdjur är välkomna. Vägen till ställplatsen kan verka ganska trafikerad, men ställplatsen avgränsas med både träd och buskar och en fin inhägnad. En inhägnad som är en hundrastgård finns intill, där hundar får springa fritt.

Vi önskar er varmt välkomna till Kattugglan Ställplats!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos