Kinnekulle Camping & Stugby

Strandvägen , 533 94 Hällekis

Descripción

Välkommen till Kinnekulle Camping & Stugby, en fridfull familjecamping som ligger vid stranden där Kinnekulle sträcker ut sin fot i Vänerns klara vågor. Hos oss hittar du ett brett utbud av bekväma boendemöjligheter.

Vi erbjuder hela 265 campingtomter för husvagnar och husbilar, var och en mäter generösa 100 kvadratmeter och har individuell elmätning. För tältentusiaster har vi ett strandnära område med närhet till våra servicehus, vilket gör din vistelse extra bekväm.

För dem som föredrar stugboende har vi 16 stugor med bekvämt avstånd till våra servicehus som är utrustade med toaletter, duschar, kök och diskmöjligheter. Stugorna är också strategiskt belägna nära Vänerns strand.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Kinnekulle Camping & Stugby ligger omgivet av naturskön skönhet, men är ändå centralt placerad. Inom en 30 kilometers radie hittar du städer som Skara (känd för Sommarland), Lidköping (hem för Läckö Slott) och Mariestad. För den kulturintresserade erbjuder närområdet medeltida kyrkor och de unika Munkängarna med sina sällsamma växter. Falkängens Hantverksby är ett annat intressant utflyktsmål i närheten. Hela Kinnekulleområdet, med sina fascinerande fossilfynd, är även en geologisk pärla för experter och entusiaster.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Kinnekulle Camping & Stugby är öppen och välkomnande för gäster mellan april till september. Våra servicehus erbjuder duschar, toaletter och ett fullt utrustat kök. Vi har gott om plats för husbilar och campingvagnar, och erbjuder även en praktisk tömningsstation som är gratis att använda, oavsett om du är gäst hos oss eller passerar förbi. Hela campingen har gratis Wi-Fi. Vi är även hundvänliga, så både två- och fyrbenta gäster är hjärtligt välkomna. Boka din plats online redan idag för att säkra din vistelse på Kinnekulle Camping & Stugby!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos