Klämmingsbergsbadet

Casa rural

Parcelas

Klemmingsberg 1, 646 91 Gnesta

Descripción

Klämmingsbergsbadet i Gnesta är en härlig utomhusbadplats som ligger i hjärtat av den vackra sörmländska landsbygden, bara en kort bit från staden Gnesta. Vår camping är en enklare anläggning.

Badplatsen vid Klämmingsbergsbadet består av en stor klarvattensjö med sandiga stränder och gräsytor för solbadning och avkoppling. Sjön är perfekt för bad och erbjuder även möjligheter till fiske och båtliv. Det finns också flera vandringsleder i de omgivande skogarna, vilket gör detta till en utmärkt plats för naturälskare.

Ett av Klämmingsbergsbadets unika kännetecken är förekomsten av en stor dykplattform, som är populär bland spänningssökare och erfarna dykare. Plattformen erbjuder en spektakulär utsikt över det omgivande landskapet och är en utmärkt plats för att ta in landskapet.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Området runt Klämmingsbergsbadet är också utrustat med bekvämligheter för besökare, inklusive omklädningsrum, toaletter och en liten kisok för kaffe och snacks.

På det hela taget är Klämmingsbergsbadet i Gnesta ett underbart resmål för den som vill fly från stadslivets stress och njuta av lite tid i naturen. Med sitt klara vatten, fantastiska landskap och utbud av rekreationsmöjligheter kommer det garanterat att ge besökarna en minnesvärd och trevlig upplevelse.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Klämmingsbergsbadet har öppet från 1 maj - 30 september. Varmt Vällkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/06-30/09

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos