Koie Stay

Parcelas

Strandvegen 17 , 6200 Stranda

Descripción

Koie Stay er det ultimate valget for deg som ønsker å komme nærmere naturen og virkelig slappe av og finne roen. Hos oss har du tilgang til en rekke ulike opplevelser rett utenfor døren. Våre bobil- og campingvognplasser inkluderer fasiliteter som strøm og internett, samt tilgang til vårt 4-stjerners servicebygg.

I servicebygget finner du toaletter med dusjer, vaskemaskiner, tørketromler og et kjøkken. For teltsteder tilbyr vi også strøm og internett, samt tilgang til vårt servicebygg hvor du finner fasiliteter som toaletter, dusjer, vaskemaskiner, tørketromler og et fullt utstyrt kjøkken. På Koie Stay streber vi etter å tilby deg et komfortabelt og naturvennlig opphold hvor du kan nyte det beste fra begge verdener.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I nærheten av Koie Stay finnes det en rekke spennende aktiviteter og severdigheter å utforske. Ta en fottur i de omkringliggende skoger og fjellene for å oppleve den fantastiske naturen på nært hold. Besøk også den sjarmerende byen Stranda, hvor du kan oppdage lokale kulturelle severdigheter og nyte tradisjonell norsk mat og drikke.

For de eventyrlystne finnes det også muligheter for aktiviteter som fiske, skiturer og båtturer på de omkringliggende fjordene. Uansett hva du foretrekker, finnes det noe for alle å glede seg over i nærområdet rundt Koie Stay.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Før ditt opphold på Koie Stay, er det lurt å huske å pakke passende klær og sko for å utforske den omkringliggende naturen. Ikke glem heller å ta med mat og drikke hvis du planlegger å lage egne måltider under oppholdet ditt.

Under oppholdet på vår anlegg er vårt personale alltid tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller ønsker du måtte ha. Vi streber etter å gjøre oppholdet ditt så behagelig og minneverdig som mulig, så ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du trenger hjelp med.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos