Kolkin Matkaparkki

Parcelas

Jokivarsitie 1000, 66510 Merikaarto

Descripción

Tervetuloa Kolkin Parkkialueelle ainutlaatuiselle pysäköintialueelle Kolkissa, Pohjanmaalla. Alue on suunniteltu erityisesti matkailuautoille, jotka etsivät rauhallista ja luonnonläheistä ympäristöä yöpymiseen. Vaikka alue on yksinkertainen se tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia täysin rinnoin Suomen kauniista luonnosta.

Parkkialue on tasainen ja hyvin hoidettu, joten voit olla varma, että ajoneuvosi on turvallisessa paikassa yön yli. Vaikka perusmukavuudet puuttuvatkin, tämä on korvattu alueen luonnonrauhalla ja kauneudella, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja irrottautua arjen kiireistä.

Matkaparkin minimalistinen lähestymistapa korostaa ekoturismin ja yksinkertaisen elämäntavan arvoja, mikä vetoaa erityisesti niille, jotka haluavat kokea autenttisen yhteyden luontoon. Kolkin Parkkialue on ihanteellinen niille jotka arvostavat hiljaisuutta ja rauhaa.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Kolkki ja sen ympäristö tarjoavat lukuisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä matkailijoille. Alueen rauhallinen luonto ja kauniit maisemat kutsuvat patikoimaan ja pyöräilemään, joten älä unohda ottaa retkeilyvarusteita mukaan. Lähialueelta löytyy myös useita luontopolkuja, jotka tarjoavat upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua Pohjanmaan rikkaaseen kasvistoon ja eläimistöön.

Kolkissa ja sen lähikylissä voit kokea paikallista kulttuuria ja vierailla perinteisissä suomalaisissa tapahtumissa. Vaikka lähimmät ravintolat, baarit ja kaupat saattavat olla jonkin matkan päässä, se tarjoaa täydellisen tilaisuuden tutustua alueen tarjontaan ja nauttia paikallisista herkuista.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Alueelle saapuminen on helppoa, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät yksinkertaista yöpymispaikkaa matkan varrella. Vierailun suunnittelu etukäteen on suositeltavaa, jotta voit varmistaa paikkasi ja välttää mahdolliset ruuhkat.

Tervetuloa meille!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos