KVS-Camping

Parcela de camping

Agnefestveien 225, 4580 Agnefest

Descripción

Velkommen til KVS-Camping, en familievennlig campingplass som har gledet gjester i over 30 år vakkert beliggende innerst i Rosfjorden i Agder, Agnefest. Vår campingplass er et populært valg for både faste og nye gjester takket være vår idylliske beliggenhet og vårt brede utvalg av fasiliteter.

Vi tilbyr et variert utvalg av overnattingsmuligheter som passer for alle typer reisende, fra romslige campingplasser for bobil og campingvogn til koselige overnattingssteder for de som søker litt ekstra komfort.

For din bekvemmelighet har vi en godt utstyrt butikk på området, hvor du finner alt fra ferske bakervarer til varmmat og søte fristelser. Vår berømte Beef-burger og Hennig-Olsen iskrem er blant favorittene.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

KVS-Camping er det perfekte utgangspunktet for å utforske alt det vakre Agder har å by på. Rosfjorden inviterer til avslappende dager ved vannet, og den nærliggende Lyngdal-cupen i august er et høydepunkt for fotballentusiaster.

I juli måned samles mange av våre gjester til det årlige stevnet Bibelcampen, en åndelig opplevelse for hele familien.

Omkringliggende område byr på vakker natur, sjarmerende småbyer og en rekke aktiviteter for alle aldre.

Utforsk lokale turstier, nyt solrike dager på nærliggende sandstrender eller oppdag regionens kulturelle tilbud.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Under ditt opphold hos oss på KVS-Camping ønsker vi at du skal ha en så behagelig og minnerik opplevelse som mulig. Vi anbefaler alle gjester å bestille på forhånd, spesielt hvis du planlegger å besøke under de travle sommermånedene.

Husk å sjekke våre åpningstider for butikken og andre fasiliteter for å få mest mulig ut av ditt opphold.

Vår daglige leder Ståle Andersen og arrangementsansvarlig Mats Alvheim står alltid klar til å ønske deg velkommen og sørge for at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig.

Enten du er her for å nyte naturen, delta på Bibelcampen eller heie på ditt favorittlag under Lyngdal-cupen, er KVS-Camping det perfekte stedet for en uforglemmelig ferie i hjertet av Agder.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

28/06-29/07

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos