Läckö Strand Camping

Parcela de camping

Kållandsö sommargården, 53199 Lidköping

Descripción

Läckö Strand Camping är vad man kallar en härlig plats på jorden. En rofylld camping med sjön framför och skogen baköver. Anläggningen ligger belägen några kilometer från Kållandsö och vackra Läckö slott i härliga västra götaland. Läckö strand camping är en mysig och liten camping med cirka 20 stycken platser.

Det ni mer hittar på campingen är bland annat, toalett och dusch, disk, latrintömning, gratis wifi, en fin kiosk med glass och godis samt ett cafe och en butik som håller öppet dagtid under högsäsongen. Ni kan även under denna period beställa färska frukostfrallor!

Vill ni ta er ut på vattnet så finns även kanotuthyrning samt för landkrabban cykeluthyrning.

I cafét serveras allt möjligt gott såsom bullar och kakor som bakas på närproducerade produkter. det som inte bakas hos Läckö strands camping köps från öns konditor. Här kan ni också avnjuta den goda och väldigt populära räkmackan samt självklart andra goda mack upplevelser.

I närbutiken på Läckö Strand Camping finns det att köpa närproducerade produkter. Allt från matprodukter till textilier, porslin, heminredning och annat.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närområdet till Läckö Strand Camping kan man välja helt själv om man vill njuta av lugnet på campingen, sitta i trädgården och låta tankarna sväva iväg eller ta en promenad i naturen. Får ni däremot spring i benen och vill hitta på något så finns det massor med aktiviteter och utflykter att ta till. Campingen erhåller volleybollnät, kubbspel och annat att underhålla sig med.

Hyr en cykel och ta er runt på de små vägarna på ön. på Läckö Strand Camping visar de er gärna de olika rutterna man kan ta.

Ta en tur till Läckö slott där ni hittar ytterligare kanot och kajakuthyrning för att kunna ge er ut i den vackra Skärgården.

Cyklar ni sedan vidare och tar en genväg över åkrarna i området kommer ni till “Spiken”. Detta område är en fiskehamn där man gärna går runt och njuter i en pittoresk miljö. Här får ni inte glömma att smaka på den rökta siken som är en av Spikens specialiteter! Många fiskebodar säljer även färsk fisk, löjrom, kräftor och andra goda röror som passar havet till.

Vill ni cykla vidare så rekommenderas det att ni beger er bort mot “Naven” och “Skaven”.

Gillar ni golf har ni också kommit helt rätt. Cirka 8 km från campingen ligger Läckö golf med sina fina banor.

Ett annat kärt besök är Kungagraven som ligger vid utgrävningarna vid Kållandsö mot Odensvik och sunnerby. Spännande och lärorikt för hela familjen.

Missa inte heller att besöka Lidköping som inte ligger långt från campingen. Här hittar ni allt man behöver med mysiga omgivningar och massvis med utflyktsmål! Ett besök på rörstrands porslinsfabrik är också att rekommendera.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Gratis Wifi finns på anläggningen.

Skall du ordna konferens, kalas, släktträffar, bröllop eller något annat roligt event så hjälper Läckö Strand Camping gärna till. för detta ber vi er kontakta campingen direkt för mer information.

Fullservice har ni som oftast från midsommar till mitten på augusti på anläggningen

Varmt välkomna till Läckö Strand Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos