Lilla Böslid

Parcelas

Lilla Böslid 146, 310 31 Eldsberga

Descripción

Lilla Böslid är en charmig och idyllisk by belägen i den vackra svenska landsbygden. Med sin pittoreska omgivning och sina grönskande fält och skogar lockar byn besökare från när och fjärran.

Lilla Böslid erbjuder också utmärkta ställplatser för husbilar och husvagnar, vilket gör det till en perfekt destination för dem som reser med eget boende på hjul. Ställplatserna i Lilla Böslid är välutrustade och bekväma, och de ligger på vackra platser som ger en fantastisk vy över den omgivande naturen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

För den som är intresserad av utomhusaktiviteter och natur har Lilla Böslid mycket att erbjuda. Den omgivande landsbygden är idealisk för vandring, cykling och fiske. Det finns många vackra vandringsleder som tar dig genom frodiga skogar och förbi glittrande sjöar. Under sommarmånaderna är det populärt att ta ett dopp i någon av de naturliga badsjöarna i närheten.

Lilla Böslid är även känt för sina lokala hantverkare och konstnärer. I byn finns det flera små ateljéer och gallerier där besökare kan beundra och köpa unika konstverk och handgjorda produkter. Det är en fantastisk möjlighet att ta med sig en bit av Lilla Böslid hem som ett minne.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Lilla Böslid har öppet från maj - september. Vi önskar er varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos