Lingbo Camping

Parcela de camping

Carpas

Södra Lingbovägen, 816 92 Lingbo

Descripción

Lingbo Camping är en naturskön camping som ligger precis intill sjön Lingan. Området präglas av vacker natur och är ett perfekt resmål för hela familjen. Här kan ni njuta av mängder med faciliteter och aktiviteter utan att för den delen missa den avkopplande atmosfären som lockar mängder med besökare varje år.

På området finns flera härliga ytor för husbilar, husvagnar och tält. Dom färgglada stugorna kommer i flera storlekar och rymmer såväl större som mindre sällskap.

Servicehuset är även det helt nyrenoverat med toaletter, duschar, tvättstuga och fullt utrustat kök. Oavsett vad ni väljer att boka på Lingbo Camping har ni alltid tillgång till servicehuset och dess faciliteter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Lingo Camping finner ni förutom den härliga naturen en massa roliga aktiviteter att roa er med. Stranden är långgrund och passar såväl stora som små. Önskar ni att hyra kanot- och båtuthyrning finns det möjlighet till det.

Vill ni prova fiskelyckan kan ni göra det. Fiskekort säljs i kiosken. Ni kan även prova på put and take fisket som finns närbeläget till campingen. Helt klart en upplevelse och med garanterad fångst. På campingen finns självklart möjligheten till att grilla. Har ni barn med er kan dom antingen roa sig på den fina lekplatsen som finns här eller kanske utmana varandra på minigolf eller krocket.

Alldeles intill campingen finns en restaurang och pizzeria som erbjuder både mat och dryck. Här finns maträtter som är till för alla sällskap och maträtter som kan anpassas efter just er. Utöver restaurangen och pizzerian finns det möjlighet att handla från kiosken.

Området kring campingen präglas av fantastisk natur. Här finner ni milsvida skogar med sjöar och tjärnar. Vandringslederna och motionsslingorna är många och självklart något ni måste utforska.

Lingbo Camping ligger ca 15 km från Ockelbo och 60 km från Gävle.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Campingen har öppet året mellan Maj - September. Önskar ni att hyra stuga utöver dessa tider vänligen kontakta campingen direkt om inte tillgänglighet syns på sidan. Campingen är anpassad för rörelsehindrade. Hundar är välkomna. Wifi finns självklart om ni behöver det.

Välkomna ska ni vara till Lingbo Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos