Ljuvadal Camping & Upplevelser

Parcela de camping

Parcelas

Carpas

Ugglebodavägen 258-0, 293 93 Olofström

Descripción

Ljuvadal är platsen för dig som vill bo nära naturen i läge mellan sjö och skog! Du väljer själv om du vill koppla av och njuta av lugnet eller aktivera dig med någon av alla upplevelser som vi erbjuder.

På Ljuvadal Camping & Upplevelser kan du bada i sjön, eller varför inte bara ligga på bryggan och ta in sjön, känna sommarbrisen och lyssna på fåglar som kvittrar. Du kan också låna en av våra roddbåtar och ro ut på Ugglebodasjön. Är du intresserad av fiske, packa med fiskespöet och prova fiskelyckan!

I skogen kan du ströva längs Braxaleden, vår egen vandringsled, och kanske stanna till på utsikterna och njuta med alla sinnen. Skogen erbjuder också gott om plats för fantasifulla lekar och härliga sinnesupplevelser. Här kan du bygga en egen koja av grenar eller skapa en fantasivärld för kottedjur och andra figurer. Glöm inte ta med cykeln, med den kan du trampa ut på Sverigeleden som går precis förbi eller upptäcka närområdet genom en tur på de småvägar som finns. Har du hunden med får den gärna svalka sig med ett dopp vid hundbadet. Vissa dagar är det yoga, information om anmälan, pris och aktuella tider hittar du på facebook@qiboheladej. Aktuellt utbud av aktiviteter och upplevelser hittar du på vår Facebook-sida.

Ljuvadal ligger i den idylliska byn Uggleboda i västra Blekinge, Olofström kommun. Detta är den perfekta utgångspunkten för dig som vill upptäcka det bästa Blekinge har att erbjuda!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I Blekinge finns många härliga, natursköna naturreservat att upptäcka. Vill du vandra längre sträckor finns Halens friluftsområde vid Olofström och Laxaleden längs Mörrumsån. På science-centret Kreativum i Karlshamn finns upptäckter att göra för nyfikna i alla åldrar. För dig som är fiskeintresserad finns i Mörrum det berömda laxfisket och Laxens hus, som rymmer utställning om laxens liv, fiskets historia, fiskeshop och restaurang. I Svängsta finns ABU-museet och Abu Garcia outlet. Spelar du golf finns både Boa Olofströms golfklubb och Karlshamns golfklubb i närheten. Fler besöksmål hittar du på Visit Blekinge.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ljuvadal Camping & Upplevelser erbjuder plats för dig som kommer med husbil, husvagn eller tält. Alla platser är sjönära och du väljer själv vilken du vill ha. Vid ankomst parkerar du nedanför entrén och letar sedan till fots upp en plats innan du kör in bland campingplatserna. Bokningsbekräftelse från Campcation ska uppvisas vid anmodan. I vår glassbod hittar du glass, kylda drycker, småkakor och annat gott. Närmaste mataffär finns i Mörrum. Planera gärna för grillat, vid någon av grillplatserna fixar du enkelt en härlig måltid samtidigt som du njuter den härliga sjöutsikten. Välkommen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos