Loos Camping

Parcela de camping

Carpas

Kalmetervägen, 820 50 Los

Descripción

Loos Camping kan du hitta i de nordvästra delarna av Gävleborgs län.Campingen är beläget i den lilla men väldigt charmiga byn Los med drygt 330 invånare.

Campingen är verkligen beläget mitt ute i vildmarken och det innebär att det finns massiv med aktiviteter med främst naturen involverad.

Hos oss kan du hitta tältplatser, campingtomter med eller utan el samt väldigt fina stugor för uthyrning.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Campingen är direkt ansluten till sjön Kyrkbytjärnen och det finns en fin träbrygga mot sjön. Här finns även gott om utrymme för barn som vuxna att springa omkring i campingområdet och spela lite fotboll eller annat kul!

Vi har även en bakstuga för uthyrning där ni kan tillaga till exempel tunnbröd, glödhoppor eller varför inte en alldeles egen stenugnsbakad pizza?

Direkt utanför campingen så har du dina fötter stadigt i våran lilla by Los.Här kan du enkelt promenera till lokala sevärdheter som till exempel Los Kyrka som är en symbolisk byggnad för våran by.I byn har vi även ett bibliotek för den som vill låna en bok att läsa med fötterna doppade i sjön.

Men det är främst upplevelser i naturen området har att erbjuda. Så här gäller att inte glömma packa ner vandrarskorna eller skidorna beroende på säsong!

För dig som är intresserad av vandring så är Finnmarksleden samt Hälsingeleden de 2 populäraste vandringslederna i området. Finnmarksleden är 45 km långt och tar dig till Fågelsjö Gammelgård som är ett världsarv. Hälsingeleden är 15 km långt och tar dig till Hedbäcken.

Vippstenarna i Sjöarberget Fågelsjö är ett naturfenomen som bör upplevas om man är i krokarna. Stenarna ligger cirka 4 kilometer nordväst om Fågelsjö. För de som vill ta sig dit rekommenderar vi den sommarstig som utgår från gryssjövägen bortanför Världsarvet Fågelsjö Gammelgård Bortom Åa. Det sägs att om man är tillräckligt stark och för egen hand lyckas med att rubba stenarna är man giftasvuxen. Så här är det upp till bevis!

För cykling hittar man givetvis flertalet cykelleder här också! De flesta lämpar sig bäst för mountainbike.Här kan man även leta efter områden att plocka olika bär och givetvis svampplockning under hösten! Fråga oss så kanske vi kan tipsa om bra ställen.

För den som är intresserad av fiske finns här både bra sjöar, ån, älvar och strömmar. Giltigt fiskekort måste innehas och kan köpas via Fiskekort.se. Under vintertid finns det skidspår, ett exempel är Nickelvallen som är 2,5 km långt med belysning. Här finns även 100 mil av leder för snöskoter.

Detta och mycket mer finns tack vare våran välsignade geografiska läge.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Fråga gärna oss om fler tips då vi har bra koll på området. Närmaste större stad är Mora 105 km från campingen. Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

14/06-30/09

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos