Lövångergården

Casa rural

Parcelas

Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

Descripción

Välkomna till Lövångergården, en anläggning i Skellefteå med Gärdefjärdens naturreservat som närmsta granne. Här finns det det både ställplatser, restaurang och konferenscenter.

Affärsidén är lika flexibelt som den är modern. Här ska ni kunna vara i ren fröjd, utan vare sig stök eller stress. Trots sin vision vill Lövångergården också vara en del i den historiska tiden som närområdet har att erbjuda och låta den leva vidare till nästa generation.

Bor ni på någon av de fantastiska ställplatserna precis intill naturreservatet ingår el, vatten och latrintömning i priset.

Stugorna på Lövångergärden har behållit sin tidsenliga charm men är alla renoverade med modern standard. Stugorna har en till sex bäddar beroende på ert sällskap. I stugorna hittar ni dusch och toalett och de flesta har pentry. I dom gemensam utrymmena finns tillgång till mobilt bredband.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Denna fantastiska anläggning ligger i Lövångers kyrkstad. Själva kyrkstaden har anor hela vägen från 1600-talet. Restaurangen på området har en fantastisk lunchmeny som alltid serverar minst två rätter. Råvarorna är lokala och köttet alltid svenskt. Detta tillsammans med mellanbygdens förmodligen fräschaste salladsbuffé och 100% klimatkompenserat kaffe.

Ett besök på Våffelstugan får inte heller missas. Hur låter en inbakad delicatoboll i mjukglass, jordgubbar, grädde och chokladsås? Här finns det en mängd olika tillbehör så ni kan komponera en våffla som ni aldrig sett den förut. Är ni ännu modigare ber ni personalen göra en grym våffla till er. Här serveras även andra lättare maträtter efter säsong.

Beroende på när ni besöker anläggningen finns det olika saker att göra. Under sommaren finns stora gräsytor att röra sig på, en volleybollplan, boulebanor och stora schackspel. Kommer ni hit på vintern kan ni grilla korv eller njuta av den vackra snön som omger hela anläggningen. Här blir det vinter på riktigt. Endast fantasin sätter gränser.

Gärdefjärdens naturreservat som ligger precis intill anläggningen är hela 361 hektar stort. Reservatet består av sanka strandängar och åkermark med lövdungar och blandskog. Vill ni upptäcka naturen finns det med andra ord mycket att se.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vill ni boka konferens så finns det flera färdiga konferenspaket att välja mellan. Är ni ute efter en hel vecka med aktiviteter, boende, mat och fester, så kan det ordnas och planeras. På Lövångergården gör vi vårt yttersta för att er konferens eller möte ska bli ett möte att minnas.

Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-30/09

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos