LoVe Camping

Parcela de camping

Sekundær Fylkesvei 82, 8450 Stokmarknes

Descripción

Velkommen til LoVe Camping, en perle beliggende i den vakre Vestland nær Stokmarknes i Norge. Vår campingplass, en del av Vesterålen Kysthotell, tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for både campingvogner og bobiler. Med flere strømuttak tilgjengelig inkluderer våre strømsteder gratis internett for å holde deg tilkoblet under oppholdet ditt. Vårt servicehus tilbyr moderne fasiliteter som dusj, toaletter og kjøkken for din bekvemmelighet.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Nyt den naturskjønne beliggenheten til LoVe Camping med en rekke aktiviteter rett utenfor døren. Utforsk fjellene på en avslappende spasertur, sykle rundt i nærområdet, eller ta en forfriskende dukkert i det klare vannet. For de som ønsker ekstra avslapning, tilbyr vi også utleie av boblebad eller en tur til hotellets badstue. Besøk vår nærliggende småbåthavn for en dag med båtliv eller ta en avslappende tur langs kysten.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vår campingplass ligger beleilig til nær restauranter, barer og butikker, slik at du enkelt kan utforske lokale smaker og handle under oppholdet ditt. Vårt vennlige personale er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å planlegge aktiviteter og gi deg tips om lokale severdigheter. Kontakt resepsjonen for informasjon om langtidsleie av plass for campingvogn eller bobil. Opplev alt LoVe Camping har å tilby og bestill ditt opphold i dag for en minneverdig ferieopplevelse!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos