Malmöns Camping (Köping)

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Malmönvägen 58, 731 37 Köping

Descripción

Malmöns Camping ligger endast 6 km från stadskärnan i Köping. Här finner ni en lugn familjecamping som ligger alldeles bredvid sjön Mälaren. Campingen ligger väldigt vackert till vid sjön och har en mysig omgivning där både bad, fiske, kajakpaddling och kanotpaddling finns tillgänglig.

Malmöns Camping erbjuder platser för både husvagn, husbil och tält samt de fina röda 2-bäddsstugorna och 4-bäddsstugorna.

Malmöns Camping är en 3-stjärnig camping där det mesta ni behöver finns tillgängligt.

I servicehuset finns tvättmöjligheter, toaletter och duschar samt ett kök för matlagning. Till barnen hittar ni även en lekplats precis intill campingen.

På Malmön hittar ni också fina promenadstråk i ett lugnt och fridfullt område. Missa heller inte restaurangen som ligger nästan direkt i anslutning till campingen. Sjömagasinet restaurang & café erbjuder god mat och dryck med en fantastisk vy ut över Mälaren. Här njuter ni av något att äta eller dricka eller varför inte en glass i solens hetta?

Malmön, där campingen är belägen är faktiskt ingen ö utan mer av ett samlingsnamn för bebyggelsen utmed köpingsåsens sydvästra sida. Malmön är alltså helt förbunden till fastlandet vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig hit.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Malmöns Camping ligger endast 6 km från staden Köping vilket ni kan ta er med bil, cykel eller gång för den som har lite extra tid. Väl inne i Köping hittar vi flertalet restauranger, barer, caféer och shopping.

Utöver detta erbjuder Köping massvis med aktiviteter som passar alla åldrar.

Här kan ni bland annat utnyttja flertalet mountainbikespår som passar för er som är ute efter både fart och svårare terränger. Johannisdalsspåret passar perfekt för nybörjaren, är ni ute efter nästa svårighetsgrad så är det mer utmanande karlbergsspåret ett alternativ.

Köping erbjuder även andra aktiviteter som till exempel fågelskådning. Här kan ni få span på allt från den lilla kungsfiskaren till den mäktiga och vackra pilgrimsfalken. De bästa ställena att skåda detta på är Norsa hagar och Karlbergsskogen.

Köpingstrakterna är även rika på flertalet fornminnen. Här kan ni skåda flera tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar. Bestig den heliga lämningen Ströbohög, landmärket lämnat från järnåldern, eller upptäck hällristningarna lämnade från bronsåldern.

Är ni lagd åt något mer nutida historia så rekommenderar vi KUJ järnvägsmuseum, där ni kan upptäcka ånglok, dressiner och flertalet vackra bilder från järnvägen på 1800-talet.

Är ni här för att vandra så hittar ni Romboleden inte långt ifrån Köping och Malmöns camping. Denna gamla pilgrimsled erbjuder vacker natur och mysiga stopp som passar perfekt för rekreation och avslappning.

Ett annat naturreservat värt att besöka är Lindö Bergets naturreservat. Detta är uppdelat i två områden där ena delen är Lindöberget vilket är ett cirka 25 meter högt Granitberg, där ni kan uppleva fantastisk natur. Det andra området är Mälarstranden där vassen breder ut sig fint och ni kan se en och annan fågelart om ni har tur!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Malmöns camping har öppet under sommarmånaderna.

Incheckning sker mellan klockan 09–21 medan utcheckningen skall göras före kl. 12.

Varmt välkomna till Malmöns Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

15/06-15/08

Check-in:

17.00-19.00 vardagar, lördag, söndag 11:00 - 18:00

Check-out:

senast 12:00

Campings cercanos