Mellanfjärdens Camping

Parcela de camping

Segelviken 10, 829 96 Jättendal

Descripción

Välkommen till Mellanfjärdens Camping, belägen i ett gammalt fiskeläge vid Hälsinglands vackra kust i Jättendal. Med utsikt över havshorisonten erbjuder vår camping en fridfull tillflyktsort för avkoppling och äventyr. Våra generösa campingplatser, som totalt uppgår till cirka 70 – dryga hälften utrustade med el, ger dig en bekväm och naturnära boendemöjlighet.

Den 12-13 juli kommer Pirenfestivalen att hållas nära campingen – hög musik förekommer.

För att göra din vistelse så behaglig som möjligt, har vi servicehus med moderna bekvämligheter som dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Vårt handikappvänliga servicehus, nybyggt år 2018, säkerställer tillgänglighet för alla våra gäster.

Alla i omgivningen uppskattar att ni källsorterar era sopor och plockar upp efter era hundar. På campingen finns skyltning för att underlätta.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Mellanfjärden är mer än bara en campingplats. Här finns möjlighet till vandring eller promenader (karta finns på stora informationstavlan) och fiskevatten finns inom räckhåll.

I byns hjärta finns, under högsäsong, en liten livsmedelsbutik med kafé och två restauranger med havsutsikt. Kafé Hamnlyckan alldeles vid ån håller öppet under vissa perioder. Hamnmagasinet erbjuder ett stort utbud av konsthantverk samt på övervåningen visar olika konstnärer sina alster.

Ett stenkast bort finns Trolska Skogen, där ni kan följa med på teateräventyr och möta skogens alla väsen. Den stora draken Drakso sover ännu så länge tungt, men kan vakna när som helst. Även här finns kafé och restaurang. Använd länken för att få veta mer https://www.trolskaskogen.se/

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Al reservar una parcela de camping con electricidad, indique la longitud de la caravana en la caja.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

27/05-01/09

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos