Meselefors Camping

Parcela de camping

Meselefors 216, 912 90 Vilhelmina

Descripción

I fridfulla Vilhelmina kommun i södra Lappland, ligger Meselefors Camping. Här finns det 28 härliga ställplatser med el som lämpar sig för husvagnar och husbilar. Det också stora och fina ytor att sätta upp ett tält. Gemensamt för alla dessa platser är den fantastiska utsikten och den natursköna och rofyllda miljön.

Stugbyn består av totalt 7 stugor i olika storlekar och standard. Samtliga av stugorna är modernt utrustade och har alla bekvämligheter ni behöver för en behaglig vistelse. Sängkläder eller sovsäck är obligatorisk i stugorna. Har ni inte med er det kan ni hyra sängkläderna i receptionen för 80 kr per person.

Det finns två servicehus där ni hittar toaletter, duschar, skötrum för spädbarn och ett litet kök med tillhörande köksutrustning.

Meselefors Camping är en perfekt plats för den som vill njuta av den svenska naturen och samtidigt ha tillgång till bra faciliteter. Priserna på campingen varierar beroende på årstid och vilken typ av plats man väljer.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Med sitt natursköna och lugna läge erbjuder campingen ett avbrott från den stressiga vardagen, här kan ni verkligen få uppleva tystnaden. I närområdet finns det ett friluftsbad med goda fiskemöjligheter. Fiskekort krävs och säljs i receptionen. På campingen finns det sedan en stor grillplats där ni kan grilla dagens fångst eller något annat gott som ni har med er.

Det finns ingen servicebutik på området men behöver ni komplettera under vistelsens gång ligger det livsmedelsbutiker inne i Vilhelmina centrum där det även finns systembolag, apotek, butiker, restauranger med mera.

Det som kanske kännetecknar området kring campingen mest är den storslagna naturen, sjöarna och kulturen. Vilhelmina har verkligen blivit en plats som folk kommer tillbaka till år efter år, i takt med att många vill komma närmare naturen när stadslivet blir för hektiskt. Besökare upptäcker fisket, vandringen och känslan av att vara ett med naturen gör att många förälskar sig med området.

Det spelar ingen roll när du kommer hit under året, varje säsong har sin magiska årstid och touch. Vare sig du vill fiska, jaga, cykla eller hitta på någon annan aktivitet finns det här.

Är ni sugna på att vandra går vildmarksvägen precis utanför här. Vildmarksvägen är en av Sveriges högsta vägar och går igenom Jämtland och Svenska Lappland. Den vilda vägen som är vid campingen leder förbi Stora Blåsjön och sen in i mäktiga Stekenjokksplatån och vidare in i Södra Lappland. Är ni mer intresserade av denna vandringsled kan ni antingen läsa mer på nätet eller fråga oss på plats när ni är här. Det enda som är säkert är att ni inte ska missa denna möjlighet.

Inlandsbanan som går genom 15 kommuner har ett stopp i Vilhelmina. En resa längs Inlandsbanan ger er oförglömliga minnen och en känsla som lever kvar för livet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Campingens normala öppettider är från 30 maj - 30 september.

Anläggningen är anpassad för rörelsehindrade. Campingen är husdjursvänlig. Wifi finns i området men täckningen varierar.

Ni hittar campingen efter väg 45 mellan Dorotea och Vilhelmina vid Ångermanälven där väg 90 ansluter.

Har ni några övriga frågor tveka inte att kontakta oss eller fråga vid incheckning så hjälper vi mer än gärna till.

Välkomna ska ni vara till Meselefors Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

15/06-15/08

Check-in:

13:00

Check-out:

11:30

Campings cercanos