Midtkil Camping

Parcela de camping

Casa rural

Midtkil, 7520, 7520 Hegra

Descripción

Midtkil Camping har 22 hytter, 13 med 4 senger og 9 med 2 senger. Alle hyttene har lys, varme, kjøleskap og dobbel kokeplate.

Det er bilplass ved hver hytte og kort avstand til felles sanitærbygg. Sanitærbygget har kjøkken, vaskemaskin med tørketrommel, dusj, toalett og tørkerom. Nedfrysing av tatt fangst gjøres etter veiing og innpakking.

Det er gode oppstillingsplasser for campingvogn/bil. El-tilkobling og tømmeplass for reisetoaletter er standard. Noen teltplasser er lagt til utkanten av området.Vi har også Free WI -Fi for bruk på plassen

Campingplassen tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et velutstyrt kjøkken, latrintømming, sportfiskemuligheter og tvättmöjligheter. Det er også et dyrevennlig sted, så du er velkommen til å ta med dine firbente venner på ferie! I tillegg finner du en hyggelig resepsjon og en servicebutikk hvor du kan kjøpe nødvendigheter og lokale spesialiteter. Sanitæranlegget er rent og moderne, med dusj, ferskvann og toaletter tilgjengelig for gjester.

Midtkil Camping tilbyr også vakre fellesområder hvor du kan grille, slappe av og nyte naturen. Med nærhet til vannet og fantastisk utsikt, er dette et flott sted å tilbringe kvalitetstid med venner og familie.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Midtkil Camping er omgitt av en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner. Her finner du vandringsleder i nærheten, perfekte for både korte og lange turer i den vakre norske naturen. Hvis du er en vannentusiast, vil du sette pris på den korte avstanden til stranden og bademulighetene. For de som ønsker litt fysisk aktivitet, finnes det en flott motionsslinga i nærheten av campingplassen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Midtkil Camping ligger ved E-14, 18 km fra krysset E-6/E-14 på Stjørdal. Alle turister ønskes velkommen til å besøke oss. Plassen er betjent fra kl 09,00 til kl 22,00.

Før du drar til Midtkil Camping, er det noen ting som er gode å vite. Det er viktig å huske på at campingplassen er dyrevennlig, men husk å rydde opp etter kjæledyret ditt og respektere andre gjesters behov for ro og fred. Ta gjerne med eget grillutstyr, selv om det finnes grillplasser på stedet.

Til slutt, anbefales det å bestille så snart som mulig, slik at du sikrer deg et opphold på denne fantastiske campingplassen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos