Muotkan Ruoktu Tunturikylä

Parcela de camping

Carpas

Karigasniementie 2281, 99910 Inari

Descripción

Muotkan Ruoktu Tunturikylä sijaitsee kauniissa Lapin maisemissa, 55 km pohjoiseen Inarista. Tämä historiallinen paikka, joka on toiminut vuodesta 1967, tarjoaa vierailijoilleen unohtumattomia elämyksiä keskellä villiä luontoa ja aitoa kulttuuria. Tunturikylä on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia Lapin erämaan rauhasta.

Annosta tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien viihtyisiä mökkejä ja karavaanipaikkoja sähköllä. Jokaisessa mökissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta vierailustasi tulee mahdollisimman mukava. Annosta on ylpeä hyvin varustellusta ravintolastaan, joka tarjoilee paikallisia herkkuja, sekä baaristaan, jossa voit nauttia hyvästä oluesta tai kuumasta kupillisesta kahvia.

Muotkan Ruoktu tunnetaan myös laajasta aktiviteettivalikoimastaan. Talvella voit kokeilla arktista hiihtoa tai moottorikelkkailua, kun taas kesällä tarjolla on upeita vaellusreittejä Muotkatunturin luonnonpuistossa.

Annosta tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata saunan rentoutumista varten pitkän päivän jälkeen. Kalastuksesta kiinnostuneille Peltojoki-joki ja ympäröivät järvet tarjoavat erinomaisia kalastusmahdollisuuksia.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Muotkan Ruoktu Tunturikylän ympäristö on täynnä upeita nähtävyyksiä ja tekemistä. Vain 55 km päässä sijaitseva Inari tarjoaa useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, joissa voit kokea paikallista elämää. Inarinjärvi, yksi Suomen suurimmista järvistä on erinomainen paikka veneilyyn ja kalastukseen.

Lähistöllä voit myös vierailla Saamelaismuseo Siidassa, joka tarjoaa syvällisen katsauksen saamelaiskulttuuriin ja alueen historiaan. Luonnonystävien kannattaa suunnata Ukonkivi-saarelle, joka on tärkeä saamelainen pyhä paikka ja tarjoaa upeat maisemat.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Muotkan Ruoktu Tunturikylässä on tärkeää tietää muutama asia ennen vierailua. Annosta tarjoaa ilmaisia parkkipaikkoja vieraille ja hyväksyy yleisimmät maksukortit, mikä tekee maksamisesta helppoa. Wi-Fi on saatavilla yleisissä tiloissa, joten voit pitää yhteyttä ulkomaailmaan tarvittaessa.

Suosittelemme varaamaan aktiviteetit etukäteen varmistaaksesi paikkasi suosituimmissa retkissä ja seikkailuissa. Paikallinen henkilökunta on aina valmis auttamaan ja antamaan vinkkejä, jotta vierailustasi tulee mahdollisimman mukava ja ikimuistoinen.

Tervetuloa Muotkan Ruoktu Tunturikylään – ainutlaatuinen paikka keskellä Lapin luontoa!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos