Nås Camping Dalarna

Parcela de camping

Storängsvägen 14, 786 93 Nås

Descripción

Nås Camping är belägen i mellersta Sverige i Dalarna och är en mysig naturcamping intill Västerdalälven. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ. På vår camping har du både naturen och vattnet som din närmaste granne. Om det är något Dalarna är känt för förutom falukorv och knäckebröd är det just naturen som folk älskat i århundraden. Nås Camping ligger dessutom mitt i hjärtat av Dalarna.

Nås Camping har alltså något att erbjuda den enskilda camparen och lika så den familjen. Campingen erbjuder campingplatser med gott om utrymme varav 29 av platserna är med el. Inne i campingområdet finns även rymliga tältplatser.

På Nås Camping finns sex rymliga stugor i olika storlekar. Endast stuga nr 6 har egen sanitär och egen kök, medan de andra använder sanitära inrättningar i servicebyggnaden. Du kan boka stugorna på websidan nascamping.se. I servicebyggnaden hittar du toaletter, duschar, tvättmaskin/torktumlare och kök. På campingplatsen finns möjlighet att tömma kemiska toaletter.

Husdjur är alltid välkomna på campingen! Även dom ska få njuta av allt det underbara som camping erbjuder. Dessutom blir ju upplevelsen lite extra rolig när vi kan dela den med de djur vi älskar och håller kärt.

Vi har även fotbolls- och volleyplaner 100 meter ifrån campingområdet. Så glöm inte att ta med både fotboll och volleyboll! En restaurang (Nederborgs-Bistro) och en liten mataffär/bensinstation (Tempo/Gulf) finns 1,5 km bort där du kan handla mat och andra förnödenheter.

Våra gäster kan utforska Västerdalälven gratis med kanoterna!

Varmt välkomna till Nås Camping Dalarna.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Området erbjuder många möjligheter att upptäcka Dalarna. Här kan du bada, fiska, paddla kanot, vandra på storslagna vandringsleder och givetvis cykla omringad av storslagen natur värdigt den vackraste av dikter.

Campingen erbjuder uthyrning av kanoter som kan användas att paddla vid Västerdalälven eller någon av de sjöar som finns i närområdet.

När du ändå är på besök får du absolut inte glömma bort att besöka några av de vackra sandstränder som finns i närheten bland de närliggande sjöarna. Vilken svensk sommar är komplett utan ett dopp vid en sjö?

I närheten har du även Hästängsflottens naturreservat som du kan vandra igenom längst Hästängsleden. Sträckan är 6 km lång. Det finns många andra vandringsleder från campingen till exempelvis Gräsberget, runt Storsjön (Bästa fika: Ryggåsstugan) eller Närsen.

Du kan till och med åka forsränning eller paddla kajak några kilometer bort vid Dala River Adventures.

1:a veckan i juli äger friluftsteatern Ingmarsspelen med konstmarknad rum i Storängets folkpark intill campingen. Bokning rekommenderas.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Nås Camping ligger längst E16 mellan Borlänge och Vansbro.

Borlänge ligger 65,5 km bort, Siljan och Falun 70 km.

Enklaste sättet att komma till campingen är med bil eller husbil. Du når Nås Camping genom att köra på E16 från Vansbro till Björbo. Kommer du från Vansbro, sväng höger i Nås vid skyltarna Fredriksberg och Lindesnäs. Efter cirka 250 meter när du har passerat kyrkan, sväng vänster. Efter cirka 700 meter ser du campingen till höger.

Du kan även åka buss från t.ex. Borlänge och Falun med lokaltrafik till Nås Centrum som ligger 1.1km från campingen. Busstider kan du söka via denna länk. Du kan söka på långfärdsbussar för att se vilket bolag som åker från din ort till Nås centrum.

Det är alltid en god idé att i så god tid som möjligt boka en eran reservation för att försäkra sig om att man får den plats man önskar sig. 2020 har Nicole och John Kloet tagit över som nya ägare av Nås Camping. De gör alltid sitt yttersta och sedan lite till för att alla campinggäster ska få en så bra upplevelse som bara är möjligt under sin visit. Så vad än du har på hjärtat så var inte rädd att fråga personalen!

Välkommen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-10/09

Check-in:

12:00

Check-out:

15:00

Campings cercanos