Näsets Marcusgård

Glamping

Näset Timmervägen 28, 790 70 Furudal

Descripción

Näsets Marcusgård kombinerar avslappning, rekreation och natur med hög standard och bekvämlighet. På denna glamping-anläggning sover ni både bekvämt och stressfritt. Letar ni efter ett exklusivt boende som sticker ut från det vanliga så har ni kommit helt rätt! Här hittar ni boenden byggda med naturen och designen i åtanke. Näsets Marcusgård storsäljare heter Supermåne och Oddisöga. Dessa är två fantasifulla och väldesignade skogskojor som ni kan bo i året om. Varje årstid har sin egen charm, färger, dofter och ljud på Näsets Marcusgård. Alla boenden har golvvärme och kamin vilket höjer mysfaktorn, speciellt under vintermånaderna.

Näsets Marcusgård ligger mitt i vackra Dalarna och närmare bestämt i Furudal. Denna vackra gård var från början en bondgård som en viss Markus Eriksson fick ta över från sina föräldrar i början av 1900-talet. Gården var på den tiden byns centrum vilket gjorde den till en livlig plats. Med nya ägare så är nu Näsets Marcusgård - 2.0 här med konceptet “Att tillbringa natten i skogen”. Här får ni en naturnära upplevelse utöver det vanliga.

Näsets Marcusgård tillsammans med Campcation erbjuder två boenden, Supermåne & Oddis öga. I boendet Supermåne bor du i en stor röd “måne” som hänger svävande mellan träden med hjälp av stålvajrar. Ni njuter av naturen på inte mindre än 3 meters höjd och har om ni har tur chansen att se älgar beta alldeles under er. När natten kommer så har du ett stort kupolfönster riktat rakt upp mot stjärnhimlen där du också har chansen med lite tur att se norrskenet. Här får det plats 2 personer + ett yngre barn, Sängkläder och handdukar ingår. Frukost ingår, men middagen får ni stå för själva. Det finns möjligheter till matlagning 5 minuter från boendet. Här hittar ni också toaletter och duschar samt ett vardagsrum med WiFi.

Det andra glamping-boendet som erbjuds på Näsets Marcusgård är “Oddis öga” som är inspirerat av ren och skär rymddesign. Detta boende är även det placerat i skogen uppe på en kulle med flertalet höga tallar som närmsta grannar. Här kan ni bo upp till 4 personer. Handdukar och sängkläder ingår, samt frukost medan middag lagas själv endast 5 min bort från boendet.

Njut av unika boenden i en magisk natur på Näsets Marcusgård!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I och runt Näsets Marcusgård finns det flertalet aktiviteter. Fackelvandring genom skogen till det mysiga bageriet i Furudal är en mysig aktivitet där ni får känna naturen runt om er. Här får du med dig en guide, facklor samt fika, och om det är mycket snö även snöskor. Turen tar cirka 3 timmar och är en uppskattad upplevelse av många.

Vill ni göra något lite mer fartfyllt så finns även hundspann tillgängligt i närområdet. Flyg fram över snön med hjälp av världens kanske äldsta transportmedel. Ni kan även få möjligheten att köra sitt eget spann! Utöver detta så kan ni uppleva midnattssolen, hyra mountainbike och hyra längdskidor i närområdet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Näsets Marcusgård har öppet året runt.

Varm välkomna till ett unikt boende i vårt vackra Dalarna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

16:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos