Nävekvarns Skärgårdscamping

Parcela de camping

Parkvägen 1, 611 76 Nävekvarn

Descripción

Nävekvarns Skärgårdscamping är den lilla mysiga campingen där havet är ert närmsta sällskap. Här erbjuds flertalet sjönära platser där ni får er en fantastisk utsikt över den fina gästhamnen samt den härliga skärgården.

Detta är en liten och på så sätt personlig camping, där ni har närhet till flertalet badmöjligheter, olika evenemang, café samt restaurang och mycket mer. Nävekvarns skärgårdscamping är campingen ni vill komma tillbaka till år efter år.

Campingen erbjuder sjönära platser, gästhamn, badplatser, café och mycket mera. Här duschar ni avgiftsfritt och självklart finns det både toalett och WC för de rörelsehindrade.

I Servicehuset hittar ni goda matlagningsmöjligheter med kök, inklusive spis, ugn och diskmöjligheter. Tvättstuga finns också tillgängligt på anläggningen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Nävekvarns skärgårdscamping har massvis med saker att göra runt omkring och på området. Bara en liten bit härifrån hittar ni gästhamnen med det tillhörande hamncaféet samt badplats. Nävekvarns härliga folkpark som är en av Sveriges bäst bevarade hittar ni också här. Under sommarmånaderna anordnas flera evenemang, konserter och aktiviteter i folkparken.

Gillar ni att vandra så har ni Sörmlandsleden här där det finns flertalet dagsetapper samt slingor där utgångspunkten är just i Nävekvarn. Vill ni komma djur nära och åka iväg på ett äventyr för hela familjen så hittar ni Kolmårdens djurpark cirka 30 minuters bilfärd från campingen. Här får ni en heldag som uppskattas av hela familjen.

Är ni golfare? Då har ni kommit helt rätt. I närområdet hittar ni flera stycken bra golfbanor inom en radie på 5 mil. Avsluta dagen på Skäret som ligger på andra sidan en bro från campingen. Här finns badklippor och ni kan uppleva det sista av sommarkvällen på bästa sätt tillsammans med någon ni tycker om.

Befinner ni er vid Nävekvarns skärgårdscamping i början på juni? Då får ni inte missa Hamnfesten som normalt hålls första helgen i juni. Här blir det kalas, musik och andra aktiviteter i den härliga skärgårdsmiljön.

Missa heller inte att ni kan hyra både båtar och cyklar inne i Nävekvarn. Ta er runt i skärgården med båt eller cykel och kom så nära naturen ni bara kan.

Ett annat uppskattat besöksmål är såklart Gruvmuseet koppartorp. Här får ni uppleva gruvmiljöer så som det var en gång i tiden. Ett tips är att ta den guidade turen där ni får lära er både ett och annat om historian bakom gruvan.

Vill ni ta er en mysig fika kan ni gott göra detta på Svalbergsgården i Nävekvarn. Här erbjuds fika, hembakat bröd samt försäljning av diverse hantverk. Stöd bygden och köp med dig något unikt från gården.

Mer information om vad som kan göras i närområdet hittar ni hos den lilla turistinformationen i Nävekvarn som håller öppet under sommarmånaderna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Nävekvarns skärgårdscamping har öppet från slutet av april till mitten av augusti för vanliga bokningar. Efter detta finns drop-in tillgängligt till och med sista september.

Lågsäsong: slutet på april till mitten på juni samt mitten på augusti till slutet av september. Högsäsongen: mitten på juni till mitten på augusti.

Varmt välkomna till Nävekvarns Skärgårdscamping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

13/05-14/08

Check-in:

från 14.00

Check-out:

senast 14.00

Campings cercanos