Neset camping

Parcela de camping

Casa rural

Parcelas

Carpas

Setesdalsvegen 2033, 4741 Byglandsfjord

Descripción

Neset Camping, en fredelig 4-stjerners campingplass beliggende i den maleriske sørenden av Byglandsfjorden, tilbyr en unik blanding av naturskjønnhet og moderne fasiliteter. Med sin ideelle beliggenhet ved Rv 9, kombinerer campingplassen enkel tilgang med en rolig atmosfære ved vannkanten. Her finner du mer enn 200 oppstillingsplasser med strøm for bobiler, campingvogner og telt, samt spesielt utvalgte områder på gress med strømtilgang for de som foretrekker det.

Neset Camping har investert i komfort og bekvemmelighet for sine gjester med tre nylig renoverte sanitæranlegg, som inkluderer vaskemaskiner, tørketromler og en sauna for en avslappende avslutning på dagen. For de som søker en enklere overnatting, tilbyr campingplassen 31 hytter i ulike størrelser og utforminger, alle utstyrt med kjøleskap, kokeplater og utemøbler.

Sluttrengjøring er obligatorisk for alle våre hytter. Dere legger til dette mot en kostnad basert på hyttens størrelse i kassen.

Campingen skiller seg ut med sine 40 asfalterte plasser for bobiler, utvidet i 2022 med 70 nye plasser som følger de nyeste regelverkene med fire meters avstand for økt privatliv og komfort. Uansett om du foretrekker å slå leir ved strandkanten eller inne på et åpent jorde, tilbyr Neset Camping et mangfold av valg for alle typer campingentusiaster.

Åpen hele året, byr Neset Camping på en unik opplevelse med sin omtrent 1,600 meter lange strandlinje, sandstrender og gode bade- og svømmemuligheter. For de som søker mer enn bare avslapping, tilbyr campingen utleie av robåter, kanoer, kajakker og pedalbåter, perfekt for å utforske Byglandsfjorden.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Neset Camping es un excelente punto de partida para explorar las atracciones de los alrededores de Agder. El museo local ofrece una visión más profunda de las maravillas geológicas de la zona.

Para los aventureros, la zona ofrece montañismo y rafting, así como excelentes oportunidades de pesca en ríos y lagos locales. Aquí podrá pescar de todo, desde truchas hasta el raro merlán, un salmón no migratorio que sólo se encuentra en esta zona. También se encuentran disponibles licencias de pesca para las aguas de montaña para aquellos que sueñan con pescar truchas grandes.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Før du ankommer Neset Camping, er det godt å vite at stedet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og aktiviteter for en minneverdig ferie. Det anbefales å booke på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre plass. Campingplassen har en dagligvarebutikk og er lisensiert for salg av klasse D øl, med en kafeteria som er åpen i høysesongen. ** Sluttrengjøring er obligatorisk for alle våre hytter. Dere legger til dette mot en kostnad basert på hyttens størrelse i kassen.**

Gjester oppfordres til å utnytte de mange aktivitetene og fasilitetene som tilbys på stedet, inkludert utleie av båter og vannsportutstyr. Husk å respektere campingplassens regler og det omkringliggende miljøet for å sikre et behagelig opphold for alle. Velkommen til et hyggelig opphold i nedre del av Setesdalen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

No especificado

Check-out:

No especificado

Campings cercanos