Nisser hyttegrend og camping

Casa rural

Fjone , 3855 Treungen

Descripción

Vår campingplass har 3 stjerner og 2 sanitæranlegg, det nyeste fra 2001. Her finnes det toaletter/handikapptoiletter, dusjer, vaskerom med vaskemaskiner, tørkerom, søppelrom for campingtoaletter og utendørs kjøkken. Det er 80 strømuttak tilgjengelig for campingvogner. Det finnes også en lekeplass med trampoline og mer. Vårt mål er at alle våre gjester skal ha en minneverdig og hyggelig opphold i Nissedal.

Campingområdet er ideelt for familier, enslige reisende og grupper i alle aldre, og det er også egnet for rullestolbrukere. Det er grunne strender med fint sand, små øyer og glatte klippestrender på stedet! Ørret kan fiskes direkte fra bryggen eller båten!

Vi hjelper gjerne med å planlegge et skreddersydd opphold for deg og ditt feriefølge.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I nærheten av Nisser hyttegrend og camping finner du mange aktiviteter og attraksjoner. Du kan gå på tur i de vakre fjellene, besøke den historiske byen Rjukan eller ta en tur på båten M/S Fram på innsjøen Nisser. Det er også mulig å fiske, bade og padle kano eller kajakk på innsjøen. I tillegg kan du besøke en rekke kulturhistoriske museer og oppleve den unike naturen i området.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Åpent hele året.

Velkommen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15.00

Check-out:

12.00

Campings cercanos