Nordmalings Camping

Parcela de camping

Casa rural

Parcelas

Carpas

Rödviksvägen , 914 31 Nordmaling

Descripción

Nordmalings Camping, belägen vid den vackra Västerbottenskusten, är en inbjudande destination för alla som söker en genuin campingupplevelse mitt i hjärtat av norrländsk natur. Öppen året runt, erbjuder denna familjevänliga camping ett brett urval av boendealternativ, perfekt för både den äventyrliga camparen och familjer som söker en bekväm tillflykt.

Campingen stoltserar med en harmonisk blandning av natur och komfort. Här kan du välja mellan traditionella campingplatser för tält och husvagnar, samt välutrustade stugor som erbjuder en mer hemliknande känsla. Tack vare dess strategiska läge mellan Umeå och Örnsköldsvik, är Nordmalings Camping en utmärkt bas för att utforska regionens rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Med sitt nyrenoverade servicehus garanteras en hög standard på faciliteterna. Här finner du moderna duschar och toaletter, samt en fullt utrustad köksdel för att enkelt kunna laga och njuta av dina måltider. Den kostnadsfria tillgången till WIFI på hela campingen gör det lätt att hålla kontakt med omvärlden även under din vistelse.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Nordmalings Camping är perfekt placerad för att utforska den omgivande naturen och lokala attraktioner. En promenad längs strandpromenaden tar dig till Nordmalings centralort, där du kan äta på charmiga restauranger och shoppa i unika lokala butiker. För historieintresserade är ett besök till Olofsfors bruk, en av Sveriges mest autentiska järnbruksmiljöer, ett måste. Är du sugen på storslagen natur och äventyr, ligger Höga Kusten och Örnsköldsviks populära badanläggning Paradiset bara en kort bilresa bort. Norrut finner du Umeås pulserande stadsliv med kultur, shopping och underhållning.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du väljer att bo på Nordmalings Camping kan du förvänta dig en problemfri vistelse med tillgång till moderna bekvämligheter. Det nyrenoverade servicehuset med tvättmöjligheter, köksfaciliteter och gratis duschmöjligheter bidrar till en bekväm campingupplevelse. **Viktigt att notera är att receptionen är obemannad från och med 1 september, **men personalen är alltid tillgänglig via telefon eller e-post för att hjälpa till med eventuella frågor eller funderingar. Med sitt fantastiska läge och förstklassiga faciliteter är Nordmalings Camping det perfekta valet för din nästa semester i Västerbotten. Glöm inte att boka i tid för att säkra din plats på denna eftertraktade campingplats!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

17/06-11/08

Check-in:

15:00 (Stuga), 13:00 (Camping)

Check-out:

11:00 (Stuga) , 12:00 (Camping)

Campings cercanos