Norrtälje camping

Parcela de camping

Carpas

Lommarvägen 42, 761 52 Norrtälje

Descripción

Norrtälje Camping ligger mitt i mysiga Roslagen i en vacker naturmiljö. Trots sitt lantliga läge har campingen samtidigt nära stadslivets bekvämligheter. Närheten till den mysiga småstaden Norrtälje med alla sina caféer och butiker gör denna camping till ett populärt resmål med många återkommande besökare. Norrtälje Camping har över 100 campingtomter för dig som vill stå här med din husbil, husvagn eller slå upp tältet.

Stugbyn består av 10 stugor, varav 5 är nybyggda 2016. Alla stugor är utrustade med kök där ni hittar kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn och enklare köksredskap. Lakan och handdukar kan hyras i receptionen. Servicehuset på campingen är välskött och erbjuder dusch, wc och tvättmöjligheter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På gångavstånd från campingen finns det en härlig sandstrand med en vattenrutschbana, den tillsammans med lekparken som är på Norrtälje Camping är en anledning till att barnen trivs så bra här. Kiosken på campingen säljer kaffe, läsk, godis och glass. På sommaren anordnar personalen tipspromenader, skattjakter och roliga lekar för att underhålla såväl vuxna som barn. Kvällarna på Norrtälje Camping är lugna och fridfulla. Många väljer att grilla och njuta av det enkla livet.

För er som är aktiva och vill se er omkring i området ligger Vigelsjö Naturreservat precis intill campingen. Naturreservatet erbjuder vacker kultur, motionsspår, fiske, skidspår och slalombacke beroende på när under året du besöker Norrtälje Camping. Norrtäljeån som är länken mellan sjön Lommaren och havet, lockar under några veckor per år fiskare från hela Sverige och Europa med sitt havsöringsfiske som är vida känt.

Vill ni bada bastu finns det möjlighet att boka det som gäst.

Vill ni ta er in till Norrtälje kan ni gå längs med vattnet från campingen. Det tar endast 20 minuter in till centrum. I denna idylliska småstad finns allt du behöver. I centrum finns det ett fint utbud av både restauranger, barer, caféer och butiker. Önskar du att besöka något av de populära sevärdheterna som staden har att erbjuda är Pythagoras Industrial Museum,

Vikingabyn Storholmen, Norrtälje konsthall och Norrtälje Luftvärnsmuseum fyra olika museer som alla är värda att besöka. Norrtälje Bränneri, Penningby Slott 10, Batteri Arholma och Samstorps Gård är andra sevärdheter som finns.

I centrum går det även snabbussar direkt in till Stockholms innerstad för er som är sugna på storstadsshopping och sightseeing. Det är nästan lika långt att besöka Uppsala som ligger ca 72 km från Norrtälje.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Norrtälje Camping har öppet året om. Campingen är öppen med fullservice mellan 15 juni - 9 augusti. Receptionen har öppet mellan 09:00 - 18:00 under denna period. Bommen in till campingen är stängd mellan klockan 22.00 – 06.00 På området finns det tillgång till WiFi. Hundar är välkomna!

Har ni mer frågor kring sevärdheter eller vad som händer på området är det bara att fråga den trevliga personalen på campingen vid incheckning. Dem hjälper till gärna för att din semester och vistelse ska bli ett minne för livet.

Vi på Norrtälje Camping önskar dig varmt välkommen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

15/06-08/08

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos