Nyfors Camping

Parcela de camping

Casa rural

Albergues

Nyfors 2, 942 36 Älvsbyn

Descripción

Välkommen till Nyfors Camping, en pärla belägen i den vackra norrländska staden Älvsbyn i Norrbotten. Om du söker efter en oförglömlig campingupplevelse är detta platsen för dig.

Här finns en rad olika boendemöjligheter som kommer att tillfredsställa alla typer av campare. Du kan välja mellan att tälta på campingplatsen eller hyra en av våra bekväma stugor, som erbjuder allt du behöver för en avkopplande vistelse. Stugorna är fullt utrustade med kök, badrum och mysiga sovutrymmen. Dessutom erbjuder vi även möjligheten att hyra en husbilplats samt husvagnsplats för de som reser med egen husbil/husvagn

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

När du väljer att bo på Nyfors Camping kommer du att ha gynnsamt läge för att utforska det bästa som Älvsbyn och Norrbotten har att erbjuda. Du kan ta en kort promenad till Älvsbyn centrum och upptäcka lokala butiker, restauranger och sevärdheter.

I närheten finns också den berömda Jultomten i Tomteland, där både barn och vuxna kan få uppleva en magisk julstämning året runt. För den äventyrslystna är det också möjligt att ordna hundspannsturer och upptäcka den vackra vinterlandskapet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Det är bäst att boka din vistelse på Nyfors Camping så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Campingen är mycket populär under sommarsäsongen, särskilt under högsäsongen.

Du kan enkelt boka online via vår hemsida eller kontakta oss direkt för att få mer information. Vid bokning kan du också ta reda på eventuella kampanjer eller specialerbjudanden som kan göra din vistelse ännu mer prisvärd.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Nyfors Camping och ge dig en minnesvärd campingupplevelse i hjärtat av Norrbotten.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos