Nyrups Naturhotell

Glamping

Östra Nyrup 303, 243 91 Höör

Descripción

Nyrups Naturhotell hade sitt ursprung från en enkel kaffestund och det faktum att man valde att använda mongoliska jurtor var mer av en tillfällighet. Sannolikt skulle andra typer av "rum" också ha kunnat ge samma kombination av naturlig miljö, komfort och elegans som utmärker Nyrups Naturhotell.

Huvudsyftet med Naturhotellet är att erbjuda en genuin upplevelse av den svenska och skandinaviska naturen. En annan viktig aspekt är att gästerna alltid står i centrum, och de är medskapare av sin egen upplevelse.

Fokus på hållbarhet har alltid varit en gemensam faktor och är en central del av helhetsupplevelsen på Nyrups Naturhotell.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Nyrups Naturhotell ligger omgivet av en naturskön miljö med närhet till flera sevärdheter och aktiviteter. I närheten finns vandringsleder, cykelvägar, badplatser och fiskevatten. Det finns också möjligheter att besöka historiska platser och byar, ta en runda på golfbanan eller upptäcka lokala hantverk och matkultur.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Öppet året runt.

Beläget mitt i Skåne och mindre än en timmes bilresa från Kastrup/Köpenhamn, kan du enkelt nå oss med tåg/buss eller bil. Du kan också välja att vandra längs Skåneleden för att ta dig hit.

För resenärer med tåg finns närmaste station i Höör och för lokalbussar i Frostavallen. Från dessa punkter kan du följa fina vandringsleder för att nå oss, och vi kan skicka dig en ankomstkarta för att underlätta navigeringen.

För bilister kommer en ankomstkarta att skickas via mail innan ankomst. Det är viktigt att följa vår ankomstkarta noggrant och inte förlita sig på GPS eller Google Maps, eftersom de kan leda dig vilse. Vägen till vår lilla parkeringsplats består av grus- och skogsbilvägar och sedan måste du vandra den sista kilometern för att nå oss.

Välkommna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos