Odensvi Camping

Parcela de camping

Kyrksjövägen 2, 594 94 Gamleby

Descripción

Mitt i mellan Västervik och Vimmerby i det lilla samhället Odensvi ligger natursköna Odensvi Camping. Här finns det 8 elplatser, 9 platser utan el och fantastiska ytor för tält. Tillgång till dusch wc och kök finns vid bygdegården som ligger ovanför campingen vid lanthandeln.

På området finns det även ett utedass. Incheckning sker i Odensvi lanthandel som ligger i bygdegården precis i anslutning till campingen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Odensvi Camping finns det fantastiska vandrings-, fiske och badmöjligheter. 100 meter från området vid kyrksjön ligger en barn och hundvänlig badplats som även har en ramp för funktionshindrade.

Området kring kyrksjön har fått sig ett riktigt lyft och det finns en ny lekplats, boulebana, utegym och ny grillplats där hela familjen kan njuta av den fantastiska omgivningen men även roa sig med allt som en modern camping kan tänkas erbjuda. Kvällssolen gör att man gärna dröjer sig kvar och njuter länge. Lanthandeln ligger ca 300 meter från campingen och har återkommande kunder från hela landet.

Här kan ni köpa en kopp kaffe med en nybakad fralla eller något smaskigt kaffebröd till. Ni kan även äta lunch i cafét. Den populära lunchlådan som görs i cateringen kan ni köpa och värma själva och sedan sätta er ner i cafét och avnjuta den härliga atmosfären. Räkmackorna är välkända och är ett måste att prova på. Det finns även ett fint basutbud av livsmedel om ni behöver införskaffa er något extra inför er vistelse på campingen.

Det mest besökta utflyktsmålet i Odensvi är utan tvekan Hängesten. För att ta er hit åker ni på vägen mellan Odensvi -Blackstad och vid byn Karrum svänger ni ner på en liten grusväg i den skarpa kurvan mellan en gammal ladugård som står precis vid vägen och ett stort vitt boningshus. Höger ner om du kommer från Odensvi.

En bit ifrån ligger Vimmerby och Astrid Lindgrens magiska värld, ett absolut måste för hela familjen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Odensvi Camping har öppet från 1/4 t.om 31/10 . Förutom campingen finns det även ett vandrarhem som ni kan bo på.

Campingplatserna är drygt 9x9m i storlek.

Campingen är är anpassad för rörelsehindrade. Hundar är välkomna på campingen.

Mitt i Odensvi vid affären finns det även en bensinstation där ni kan tanka innan ni beger ut på utflykter. Fiskekort kan köpas i lanthandeln. Den trevliga och kunniga personalen står alltid redo att hjälpa både er och personalen.

För att få nyckel till elskåp och kod till servicehuset. Hör av er till Odensvi Lanthandel under deras öppetider.

Varmt välkomna till Odensvi Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos