Ørland Camping

Parcelas

Grandeveien 402, 7130 Brekstad

Descripción

Ørland Camping byr på et enkelt og komfortabelt opphold med døgnåpen og selvbetjent service. Når du ankommer velger du selv en ledig plass og parkerer – let etter de røde merkene som definerer plassene. For deg som kommer med campingvogn, vennligst parker bilen på den øvre parkeringsplassen for å ivareta brannsikkerhet og for å utnytte plassen effektivt.

Prisen for oppholdet inkluderer strøm, wifi, tilgang til et velutrustet dusjanlegg, vaskerom, kjøkken og tømmeanlegg for gråvann og toaletter.

På Ørland Camping har vi tenkt på hele familien, og tilbyr en inngjerdet hundehage der dine firbeinte venner kan løpe fritt og en lekeplass med sandkasse for barna.

Med kort avstand til stranden er campingplassen et utmerket utgangspunkt for solrike dager ved sjøen. Vi ønsker at ditt opphold hos oss skal være avslappende og bekymringsfritt, og vårt mål er å tilby en opplevelse som får deg til å lengte tilbake.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Nord for campingen finner du Grandefjæra, et omfattende fuglereservat under Ramsarkonvensjonen.

Fire kilometer unna ligger Brekstad, Ørland kommunes handelssentrum, med et mangfoldig utvalg av butikker og restauranter.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ørland Camping ligger i umiddelbar nærhet til Ørland Luftforsvarsbase. For de interesserte byr dette på en unik mulighet til å observere de imponerende F35 kampflyene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som vår gjest og håper du får et minneverdig opphold på Ørland Camping. Her finner du alle fasiliteter for et komfortabelt opphold, omgitt av vakker natur og med et rikt utvalg av aktiviteter innen rekkevidde.

Husk å reservere plassen din i god tid for å sikre et opphold på denne sjarmerende campingplassen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos