Orrkulla Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Orrkulla 1, 924 92 Blattnicksele

Descripción

Välkomna till Orrkulla Camping! Orrkulla Camping ligger vackert och bara ett stenkast från Vindelälven som är en helt orörd älv som rinner hela vägen från fjällen till kusten. Här i mitten av Lappland inte alls långt från Sorsele, Storuman och Malå hittar ni våran vackra oas. Campingen är omgiven av vacker skog och en direkt närhet till älven. Här bor ni lugnt intill väg 363 som är en lugn och lågt trafikerad väg.

Orrkulla Camping är liten men mysig, här finns 10 platser med el avsedda för husbilen, husvagnen eller tältet. Behöver ni inte el så finns det såklart denna typ av plats med tillgänglig på anläggningen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I direkt närhet hittar ni ett sommarcafé att avnjuta lite hembakad kaka och kaffe och inte långt bort i Blattnicksele eller Gargnäs hittar ni matbutikerna.

Vill ni hålla formen på topp under vistelsen så hittar ni både ute och innegym här. Missa heller inte det grymma fiskevattnet!

På anläggningen kan ni hyra både båt och kanot och ge er ut på sjön. Området runtomkring campingen är välkänt för den naturliga skönheten och vi brukar säga att det är europas sista vildmark där ni andas ren och klar luft med forsens musik spelandes i öronen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi har öppet från juni till oktober där högsäsongen är från juli till mitten på augusti.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos