Östanå Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Östanå Fritidsområde, 574 39 Vetlanda

Descripción

Östanå Camping ligger naturskönt belägen vid sjön Grumlan i Vetlanda, Småland. Denna pärla är en av dom finaste campingarna i Sverige. Här erbjuds både camping, bad och närhet till flera utav Smålands allra bästa utflyktsmål. Ett perfekt ställe för den som vill njuta av naturen och ha en avkopplande semester.

På campingen finner ni 80 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt uthyrning av 9 stugor.

Östanå Camping är en välkomnande och vänlig plats med hög kvalitet på service och boende. Den personliga och omtänksamma personalen ser till att alla gäster trivs och har en minnesvärd semester.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Östanå Camping är en utmärkt camping för er som vill ha nära till det bästa som Småland har att erbjuda. Söker ni aktiviteter finner ni allt ifrån en 18 håls golfbana, frisbeegolf, motionsslingor, badplats, tennisbanor och en stor fotbollsplan. Precis intill golfbanan finns även en restaurang och bar. Det finns också tillgång till båtar och kanoter samt campingens egna boulebana.

Platsen ligger också nära den vackra gamla staden Vetlanda, med många butiker, restauranger och kaféer att utforska.

Vill ni göra dagsutflykter finner ni både Astrid Lindgrens Värld och High Chaparal i närheten. Eller varför inte vaska guld i Ädelfors eller ta en tur ner till Glasriket och Kosta Boda.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Östanå Camping har öppet från första april till sista september. Med fullservice från 1 juni - 31 augusti. Har ni hundar med er är dom självklart välkomna.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/06-31/08

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos