Petes Ekogård

Parcelas

HABLINGBO PETES 650, 623 42 Havdhem

Descripción

Vi erbjuder boende på en unik plats i Hablingbo socken på Gotland, beläget 500 meter från havet. Gästerna kan njuta av aktiviteter och upplevelser i området samt bo i husbil eller husvagn på vår strandnära destination.

Vårt boende är personligt, unikt och välkomnande, i harmoni med vårt aktiva lantbruk med får och lamm.

Vi har varsamt renoverat och utvecklat vår gård sedan 2017, som är en av få sammanhållna strandgårdar på Södra Gotland och sköts och bevaras för nästa generation.

Tillsammans med våra djur håller vi våra marker och intilliggande naturreservat öppna för allmänheten. Vi älskar att dela med oss av våra vackra omgivningar och glädjs åt att så många familjer väljer att återkomma och spendera sin semester hos oss varje år.

På vår gård finns alltid liv och rörelse, men man kan också hitta sin plats för lugn och ro och enskildhet.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hablingbo Gotland erbjuder många olika aktiviteter för besökare att njuta av. Här är några av de mest populära:Strandpromenader: Hablingbo Gotland har många vackra stränder att välja mellan, där man kan promenera längs vattenbrynet och njuta av den friska havsluften.

Fiske: Gotland är känt för sina fiskemöjligheter, och Hablingbo är inget undantag. Det finns många bra platser att fiska på, både på land och till havs

Cykling: Gotland är också ett utmärkt ställe att cykla på. Det finns många välmarkerade cykelleder som passerar genom vackra landskap och gamla byar

Naturreservat: Hablingbo Gotland är hem för många viktiga naturreservat, där man kan uppleva unika ekosystem och se vilda djur och växter

Historiska platser: Gotland är rikt på historia, och Hablingbo är inget undantag. Det finns många intressanta historiska platser att besöka, inklusive fornborgar och gamla kyrkor

Shopping och mat: Hablingbo Gotland har också många affärer och restauranger där man kan shoppa eller äta gott. Det finns också många lokala producenter som erbjuder delikatesser som ost, honung och fisk.

Kulturella evenemang: Gotland är också känt för sina många kulturella evenemang, inklusive musikfestivaler, teaterföreställningar och utställningar.

Runt Gotland Runt: Gotland är känd för sin cykelled runt hela Gotland, en cykelresa som är ca. 300 km och tar i genomsnitt 7-8 dagar. Här kan du ta del av Gotlands vackra natur och historiska platser.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Välkommen till Petes Ekogård kära gäster!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos