Piilijärvi Camping

Carpas

Piilijärvi 1, 982 99 Gällivare

Descripción

Mellan Kiruna och Gällivare, vackert belägen ute på den norrländska landsbygden, omgiven av skog, berg och natur hittar ni 2 ställplatser för husvagn/bil på en gammal äng bredvid Piilijärvi Camping. Här råder en gästfrihet och avslappnad stämning du har svårt att hitta någon annanstans.

Här finns 2 ställplatser utan el för husbil, husvagn. Det finns ingen tillgång till en servicebyggnad eller andra faciliteter på Piilijärvi Camping, eftersom dessa ställplatser inte ingår i Piilijärvi Campings utbud utan hyrs av privat markägare.

Däremot finns möjlighet att kunna boka bastu på Piilijärvi camping i mån av plats.

Eftersom det är en gammal äng så kan det förekomma hål i marken efter gamla stenar som har tagits bort givietvis finns det indiantuvor på ängen och en gammal äng har sinns charm med att det finns många blommor och polenerare på ängen.

För att ta er till ställplatserna kör till Piilijärvi Camping så lotsar de dig vidare till din ställplats.

Under sommaren finns sex stugor att hyra i olika standard och storlekar på Piilijärvi Camping samtliga boende har en privat parkeringsplats precis utanför dörren ochd en privat möblerad uteplats med sjöutsikt.

Servicebyggnaden precis runt hörnet har både dusch och wc dessa ingår ej vid boende på en av ställplatserna.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Till ställplatserna nära Piilijärvi Camping kommer ni som vill uppleva något alldeles extra. Det mäktiga landskapet med vidsträckta skogar, höga berg, myllrande älvar och stilla sjöar inbjuder till fantastiska strövområden där du kan upptäcka saker på egen hand och skapa minnen för livet. Fiska, plocka svamp och bär i vildmarken och låt naturen var ditt eget skafferi.

Åk båt, kanot, vandra, cykla eller åk skidor i detta magiska landskap och upplev den världskända midnattssolen och norrskenet beroende på vilken tid under året som du är här.

Det finns även en vedeldad strandbastu där du kan avsluta dina dagar tillsammans med ett dopp i sjön i mån av plats.

Piilijärvis kulturhistoria präglar hela verksamheten. Den högt aktade och mytomspunne nåjden Piili-Einari och krutgumman Eva-Lisa är bara en del av Piilijärvis historiska rikedomar. Stenålderslämningarna likaså.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Piilijärvi Camping är öppet året om. Beroende på när du besöker campingen ser utbudet för boendetyper olika ut. Delar av campingen är anpassat för rörelsehindrade. Hela området är rökfritt. Det är tillåtet med hundar på området.

Närmaste flygplats är Kirunas flygplats, som ligger 60 km från campingen. Närmaste matbutiken ligger i Svappavaara (16,5 km) och Skaulo (18 km) härifrån. Vi rekommenderar därför att köpa med dig allt du kan tänkas behövas inför din vistelse.

Till Kiruna är det 62,6 km och till Gällivare är det 64,7 km.

Vi önskar dig välkommen till ställplatserna nära Piilijärvi Camping, en camping i norrländsk gårdsmiljö!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

07/07-30/08

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos