Prästgården Annerstad

Parcelas

Prästgård 1, 341 74 Annerstad

Descripción

Välkommen till Prästgården Annerstad, en idyllisk och charmig anläggning belägen i det vackra Annerstad. Här får du möjligheten att njuta av en skön och avkopplande semester i en historisk och naturskön miljö. Anläggningen erbjuder något för alla, oavsett om du är på jakt efter äventyr, avkoppling eller en familjevänlig semester.

Prästgården Annerstad präglas av sina välbevarade och omsorgsfullt renoverade byggnader, vilket skapar en unik atmosfär och inbjuder till att utforska området. På anläggningen finns en servicebutik där du kan köpa allt du behöver för din vistelse, och ett mysigt café där du kan avnjuta en kopp kaffe och hembakade godsaker.

För den som vill njuta av en god måltid utomhus erbjuder anläggningen en trevlig grillplats, och den djurvänliga miljön gör att du kan ta med dig dina fyrbenta vänner på semestern. Utmärkta faciliteter såsom färskvatten, WC, dusch och sophantering gör din vistelse bekväm och problemfri.

För den sportintresserade finns det möjligheter till sportfiske, båt- och kanotuthyrning, samt en djurpark att utforska. Området har även en hjärtstartare och en kiosk för din bekvämlighet, samt gott om parkeringsmöjligheter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Anläggningen ligger i ett fantastiskt läge med många spännande aktiviteter och sevärdheter i närheten. Motionsslingor, stränder och badplatser erbjuder både avkoppling och möjlighet till träning i den friska luften. Restauranger med fulla rättigheter, ytterligare caféer och en pool finns också i närheten för att förhöja din semesterupplevelse.

Vackra vandringsleder och möjligheter till sportfiske, båt- och kanotuthyrning gör att du kan njuta av den omgivande naturen och dess rika flora och fauna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du bokar din vistelse på Prästgården Annerstad, är det bra att veta att anläggningen är djurvänlig och välkomnar både dig och dina husdjur.

Tänk på att boka i god tid, då detta populära resmål kan bli snabbt uppbokat under högsäsongen. Säkra din plats på Prästgården Annerstad och upplev en oförglömlig semester i en underbar miljö!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/07-31/08

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos