Prästkvarna Gård

Parcelas

Övertorp Prästakvarna, 541 91 SKÖVDE

Descripción

Välkommen till Prästkvarna Gård, en unik plats som erbjuder en oas för husbilsentusiaster och naturälskare. Här kan du njuta av en ställplats i lantlig miljö, med allt du behöver för en avkopplande vistelse. Prästkvarna Gård ligger vackert beläget mellan Skövde och Mariestad omgiven av grönska och skönhet.

Ställplatsen erbjuder plats på en mjuk gräsmatta med nödvändiga nivåramper tillgängliga. Vi har några elplatser och fler är på väg. Faciliteterna inkluderar rena toaletter, dusch och ett praktiskt diskrum.

Vår ställplats är mer än bara en plats att parkera; det är en plats att leva och njuta. Här bor du mitt i ett skafferi av färsk mat. Ett tunnelväxthus med sallader, tomat och gurka, samt en frilandsodling av grönsaker finns precis vid din dörr.

I vår gårdsbutik, bara en kort promenad bort, hittar du grillkött, korvar, rökta produkter och mycket mer - allt producerat på gården. Dessutom kan du njuta av vår vackra naturstig, en perfekt aktivitet för att koppla av och njuta av omgivningen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Omgivningen kring Prästkvarna Gård är lika betagande som gården själv. Här kan du utforska lokala vandringsleder, besök historiska sevärdheter, eller ta en dagstur till närliggande städer för en mångsidig upplevelse.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

På Prästkvarna Gård värdesätter vi din frihet och komfort. Här finns inga krångliga öppettider - vårt självbetjäningssystem garanterar att du alltid har tillgång till det du behöver. För den som söker svalka erbjuder vi även ett uppfriskande dopp i vår damm.

Kom och upplev den unika kombinationen av natur, komfort och frihet på Prästkvarna Gård - boka din plats idag!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

13:00

Campings cercanos