Q Equestrian

Parcelas

Boglösa by 8 , 745 97 Enköping

Descripción

Q Equestrian är en underbar hästgård som erbjuder en unik upplevelse för dem som söker en avkopplande vistelse i lantlig miljö. Vår ställplats är belägen på en stor gräsplan på baksidan av boningshuset, som sträcker sig över cirka 70x70 meter intill den vackra Boglösa Kyrka. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du är omgiven av naturskönheten i Uppland. Vår ställplats erbjuder bekvämligheter som eluttag och tillgång till vatten för din bekvämlighet. Dessutom finns det möjlighet att utforska gården och interagera med våra älskade hästar för en minnesvärd upplevelse.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närheten av Q Equestrian finns det många sevärda platser och aktiviteter att utforska. Ta en avkopplande promenad i de omgivande landskapen och njut av den friska luften och den vackra naturen. Besök också Boglösa Kyrka, en historisk och vacker kyrka som är en central del av områdets charm. För de som älskar utomhusaktiviteter finns det möjlighet till fiske i närbelägna vattendrag eller till och med att ta en avkopplande cykeltur längs de pittoreska vägarna i området.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan din vistelse på Q Equestrian är det bra att känna till att vi prioriterar säkerhet och trivsel för våra gäster. Glöm inte att ta med dig alla nödvändiga bekvämligheter och att respektera våra riktlinjer för att bevara den fridfulla atmosfären på gården. Vi ser fram emot att välkomna dig till Q Equestrian för en oförglömlig vistelse i Uppland!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos