Ramsele Camping

Casa rural

Glamping

Parcelas

Kyrkvägen 24 , 883 70 Ramsele

Descripción

Välkommen till Ramsele Camping!

Semestra på en idyllisk plats belägen i det vackra landskapet Ångermanland. Här du har möjlighet att njuta av en avkopplande vistelse i magisk natur. Vi erbjuder en mängd olika boendealternativ som ska passa de flesta; campingplatser för husvagnar och husbilar, mysiga stugor, tältplatser samt ett glampingtält för den som söker det lilla extra i campingupplevelsen.

För att göra din vistelse så tillfredställande och underhållande som möjligt har Ramsele camping investerat i en rad faciliteter och aktiviteter. Däribland två tempererade pooler, minigolf, vedeldad bastu och badtunna, m.m.

I receptionen finner du utrymme att äta, laga mat, se på TV, spela spel eller bara vara. Och självklart bemöts du av proffsig personal som värnar om att du som gäst ska få en så god service som möjligt.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Ramsele Camping är den perfekta utgångspunkten för att utforska Ångermanlands rika natur och kultur. För golfentusiasten ligger Skellefteå golfklubb en kort bilresa bort, medan den äventyrlige kan upptäcka Edsele gruva. Fiskefantaster kommer att uppskatta närheten till flera fiskrika vatten, och för den som söker spänning finns möjlighet till vattenskidor på Rammsjön där även en vattenskidklubb är belägen. Oavsett intresse finns det gott om möjligheter till utflykter och äventyr i närheten av Ramsele Camping.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att din vistelse på Ramsele Camping ska bli så angenäm som möjligt, är det bra att känna till några saker. Receptionen är hjärtat i vår verksamhet, där du kan hyra utrustning till minigolf och beachvolley, samt låna bollar för spel. Vi rekommenderar att boka din plats online i förväg för att säkerställa att du får det boende som bäst passar dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss med frågor eller för mer information om din vistelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till Ramsele Camping, en plats där minnen skapas och vardagen får ett avbrott.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

15/06-15/08

Check-in:

Campingplats: 12.00 | Stuga: 15.00

Check-out:

Campingplats: 12.00 | Stuga: 12:00

Campings cercanos