Rantajärvi Vildmark

Casa rural

Rantajärvi 110, 957 94 Övertorneå

Descripción

Hej och hjärtligt välkomna till Rantajärvi Vildmark! Rantajärvi Vildmark är öppet året runt och alla dagar. Detta är platsen för den som söker trygg stugboende mitt i Tornedalen. Upplev den fina naturen med friskt vatten och utbredda skogar. Här finns riktig vinter december till mars och ofta synlig norrsken. Upplev även naturens magiska växlingar mellan årstiderna.

Det finns 5 mysiga stugor med totalt 30 bäddar som passar små som större sällskap. Stugorna är välbyggda med ordentlig ljus och fin trä interiör. Alla stugor har WC, dusch, kök, kylskåp, husgeråd, mikrovågsugn, matlagningstillbehör, vattenkokare, kaffekokare, TV och gratis wifi. Vid ankomst är sängarna bäddade och 2 st handdukar per person ingår i servicen. Boende har gratis tillgång till elbastu på gården.

Det finns 5 platser med 16 amp elström till husbilar och husvagnar inom parkeringsområdet.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Rantajärvi Vildmark är känt för sin fina natur och olika aktiviteter som Naarajärvi vildmarkscamp, vandring i skogsmiljö, badplatser, vedeldade bastun, grillstugor, kanoter, roddbåtar, snöskovandring, skidåkning, skoterleder, norrskenskådning, fiske i sjöar och bäckar, pimpelfiske på sjöis och skogsmarker 6900 hektar med älgjakt och småviltjakt. Sportfiske gädda, abborre och öring i Rantajärvi och Naarajärvi sjöarna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi samarbetar med lokala mindre företag och kan erbjuda besök i renfarmer och slädhundturer med siberian husky hundar. Rantajärvi Vildmark ligger i polcirkeln området 10 km väster om Torneälven i Övertorneå kommun.

Norra polcirkeln flyttar sig årligen 14,5 meter norrut på marken i ca 10000 år och vänder sedan igen söderut. År 3004 är polcikeln mitt i Rantajärvi.

Varmt välkomna till Tornedalen och Rantajärvi Vildmark.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

31/12-30/12

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos