Røise Camping

Parcelas

Røise Camping, 5784 Øvre Eidfjord

Descripción

Velkommen til Røise Camping, en oase i Vestlandets skjønnhet. Vårt tilfluktssted tilbyr en fredelig atmosfære og et enkelt, men sjarmerende opphold midt i naturen. Velg blant et utvalg av overnattingsalternativer, inkludert teltcamping på vår grønne plen. Vår beliggenhet, kun 500 meter fra spisesteder og et eventyrsenter, gjør oss til det ideelle utgangspunktet for utforsking. Vær oppmerksom på at vi ikke har strøm, vann eller toaletter tilgjengelig på stedet. Med begrenset kapasitet er det viktig å sikre din plass online så snart som mulig for å nyte en autentisk campingopplevelse i naturen

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Utforsk de nærliggende skattene i Vestland mens du bor hos oss på Røise Camping. Nyt enkle og naturskjønne turer langs fjorden eller oppdag de spektakulære fossefallene i nærheten. For de eventyrlystne tilbyr området også muligheter for aktiviteter som kajakkpadling eller sykling langs fjellstier. Etter en dag med utforskning, kan du slappe av og nyte den fredelige atmosfæren på campingplassen, omgitt av majestetiske fjell og det beroligende lyden av en liten bekk som renner gjennom eiendommen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Noen ting å huske på før og under oppholdet hos oss på Røise Camping: Husk å ta med deg alt du trenger for ditt opphold, inkludert drikkevann og campingutstyr. Vi anbefaler også å planlegge dine aktiviteter og utflukter på forhånd for å maksimere din tid i dette fantastiske området. Vær oppmerksom på at vi ikke har fasiliteter som toaletter eller søppelhåndtering på stedet, så sørg for å være miljøbevisst og ta med deg alt avfall når du forlater campingplassen. Med begrenset tilgjengelighet er det best å bestille online så snart som mulig for å sikre din plass og oppleve det beste av Vestlandets natur på Røise Camping.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos