Rossön Camping

Parcela de camping

Carpas

Önvägen 6, 883 95 Rossön

Descripción

Välkommen till Rossön Camping, en naturskön pärla i hjärtat av Jämtland belägen i den lilla staden Rossön.

Denna charmiga camping är öppen från den 27 maj till den 15 september och erbjuder en perfekt blandning av naturupplevelser och bekvämligheter som garanterar en minnesvärd vistelse för alla besökare.

Campingen har sex enkla men välutrustade stugor med självhushåll, perfekta för familjer eller mindre grupper som önskar en bekväm bas under sin vistelse.

För de som föredrar campinglivets alla aspekter finns det gott om plats för både tält och husvagnar, inklusive 20 elutrustade platser som erbjuder extra komfort för moderna campare.

På Rossön Camping finns ett välutrustat servicehus som rymmer dusch, toalett, och tvättstuga. Ett gemensamt kök tillhandahåller de nödvändigheter som behövs för att förbereda måltider, vilket gör det enkelt att njuta av måltider under bar himmel.

För mindre inköp finns en kiosk på området där besökare kan köpa dricka och glass. Från sommaren 2021 fungerar kiosken även som en InfoPoint, vilket gör det enkelt att planera dagliga aktiviteter och utflykter.

Campingen är också känd för sin vackra, obevakade badplats vid sjön, komplett med bryggor och grillplats, vilket erbjuder en perfekt miljö för avkoppling och social samvaro.

Omklädningsrum finns tillgängliga för de som behöver byta om inför och efter bad.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Rossön och dess omgivningar i Jämtland är rika på både natur och kultur.

Förutom att bara njuta av sjön och campingen kan besökare utforska lokala vandringsleder som slingrar sig runt sjön och erbjuder fantastiska vyer och möjligheter till naturnära upplevelser.

För fiskeentusiaster finns möjlighet att köpa fiskekort i närheten av campingen, vilket öppnar upp för spännande fisketurer i områdets rika vatten.

Rossön är även ett område med en rik historia. Fjällsjöområdet är känt för sina hällmålningar och lämningar från stenåldern.

Ett besök i det lokala stenåldersmuseet ger en inblick i områdets historiska betydelse och är en intressant utflykt för både stora och små.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Se till att boka ditt boende i god tid, framför allt under campingsäsongens mest populära månader då efterfrågan på platsens faciliteter och logi ökar.

Jämtlands skiftande klimat kräver att du förbereder dig för alla väder; packa därför kläder och utrustning som passar för både varma, soliga dagar och de mer ruggiga och regniga tillfällena.

På Rossön Camping är alla medlemmar av familjen, inklusive husdjur, hjärtligt välkomna. Det är en djurvänlig anläggning, så glöm inte att ta med dina fyrbenta vänner på semestern.

För att alla ska trivas är det viktigt att du som gäst respekterar campingen regler och visar hänsyn till både naturen och andra besökare.

Upplev den lugna och fridfulla atmosfären på Rossön, en plats där både äventyr och avkoppling väntar. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig semester i hjärtat av den svenska naturen.

Välkommen till Rossön Camping – en idealisk plats för både rekreation och upptäcktsfärder.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

07/06-15/09

Check-in:

14:00 - 15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos