Rutsbrogården

Parcela de camping

Albergues

Parcelas

Rutån 22, 786 71 Dala-järna

Descripción

Rutsbrogården, belägen i den idylliska byn Rutån strax utanför Dala-Järna i Vansbro kommun erbjuder en unik upplevelse för dem som söker ett naturnära boende i hjärtat av Dalarna. Omringad av hisnande natur, är gården en oas för dig som längtar efter lugn och harmoni. Vår anläggning är perfekt för både kortare besök och längre vistelser.

Boendet består av två huvudbyggnader: det stora huset och den pittoreska lillstugan. I det stora huset hittar du ett rymligt 4-bäddsrum på nedre våningen och fyra mindre rum på övervåningen, medan lillstugan erbjuder en fyrbäddslägenhet på nedervåningen och ett mysigt tvåbäddsrum ovan. Varje enhet är utrustad med eget kök samt bekvämligheter som toalett och dusch. För större sällskap och evenemang finns även en festlokal i vår lada, perfekt för att fira speciella tillfällen eller bara umgås.

Vi välkomnar alla, inklusive våra fyrbenta vänner, utan extra kostnad. Rutsbrogården är helt handikappanpassad, vilket gör att alla kan njuta av vår underbara gård.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Omgivningen kring Rutsbrogården är en skattkista för naturälskare. Utforska den magiska Hästängsleden, perfekt för både vandring och skidåkning beroende på säsong. Fiskeentusiaster kommer att älska närheten till Glatjärn och Västerdalälven. Dessutom ligger vi bara 6 km från Vansbro centrum, vilket gör det enkelt att utforska lokala attraktioner.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vid Rutsbrogården strävar vi efter att göra din vistelse så bekväm och bekymmersfri som möjligt. Sängkläder och handdukar kan hyras, men du är välkommen att ta med egna. För din bekvämlighet erbjuder vi även avresestädning som en tilläggsbokning. Glöm inte att njuta av våra faciliteter som gratis WiFi, grillplats och tillgång till olika utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och cykling.

Varmt välkommen till Rutsbrogården - en plats där minnen skapas!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos