Sæteråsen Hytter & Camping Trysil

Parcela de camping

Casa rural

Parcelas

Trysilvegen 5839, 2429 Grøndalen

Descripción

Sæteråsen Hytter & Camping Trysil (også kalt Trysil Fellcamping) har attraktiv beliggenhet langs FV 25, 10 km sør for Trysil sentrum, rett ovenfor Trysil flyplass. Trysil har norges største og mest populære skianlegg, men har også blitt en populær sommer destinasjon. Det er bygd store anlegg for stisykkling, pumptracks, ''mountain biking. , Klatrearker, golf fisking og rafting er bare noen av aktivitetene. som trekker tusenvis av gjester hvert år.

Vi har 14 flotte og vinterisolerte hytter med overbygd terrasse, campingplasser med strømuttak til bobiler og campingvogner og teltområde på gress til skolegrupper, leir og alle som har behov for stor plass med naturen som nærmeste nabo.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Sæteråsen Hytter & Camping Trysil satser vi på at du får et uforglemmelig opphold som går i takt med dine opplevelser i Trysil. Vi tilbyr bålplass med grilling Aussie style, egen fiskedam med gammeldags fisking på pinne, elgsafari, kort vei til turområder, skiløype til Trysilfjellet om vinteren og mange andre aktiviteter i nærområdet.

Felles peisestue inviterer til hygge og kos med familie og venner om kvelden og kan også bookes separat til utstillinger eller sammenkomster som julebord konfirmasjon og bryllup.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Nyhet! Gratis WIFI på alle hytter, campingplassen og i peisestua!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/01-31/12

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos