Sägnernas Hus

Casa rural

Glamping

Parcelas

Svenstorp Sörgården, 565 94 Sandhem

Descripción

Välkommen till Sägnernas Hus, beläget i det natursköna Sandhem. Denna unika och mysiga anläggning är den perfekta platsen för dig som söker ett boende som kombinerar både avkoppling och äventyr. Här omges du av en lugn och harmonisk miljö som inspirerar till både rofyllda stunder och spännande upplevelser.

Sägnernas Hus erbjuder ett djurvänligt boende, så du behöver inte oroa dig för att lämna ditt husdjur hemma. Här kan du och din fyrbenta vän njuta av varandras sällskap i en trivsam miljö, och uppleva den vackra naturen som omger anläggningen.

Underhållningen på Sägnernas Hus är något utöver det vanliga. Här kan du njuta av en härlig mix av kultur, musik och dans. Anläggningen anordnar regelbundet evenemang som spänner från traditionell svensk folkmusik till moderna shower och uppträdanden. Och varför inte prova på att dansa själv? Sägnernas Hus erbjuder danskurser för både nybörjare och mer erfarna dansare.

För den äventyrlige finns det även en rad aktiviteter att välja mellan. Utforska de vackra vandringslederna, jogga i motionsslingan eller delta i någon av de andra spännande aktiviteterna som anordnas av anläggningen. Här kommer du garanterat att hitta något som passar din smak och ditt äventyrslystna hjärta.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Sägnernas Hus är beläget i Sandhem, ett område som är känt för sin vackra natur och sina många friluftsaktiviteter. I närheten av anläggningen finner du flera vandringsleder som erbjuder storslagen utsikt över det omgivande landskapet. Dessutom ligger en motionsslinga bara en kort promenad bort, perfekt för dig som vill få lite träning på semestern.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du planerar din vistelse på Sägnernas Hus är det bra att vara medveten om att anläggningen är djurvänlig, vilket innebär att du är välkommen att ta med dig ditt husdjur. För att få ut det mesta av din upplevelse rekommenderar vi att du tar del av de evenemang och aktiviteter som anordnas av anläggningen. Boka gärna i förväg för att säkerställa att du får plats och för att inte missa något av det spännande som Sägnernas Hus har att erbjuda.

Tveka inte att boka din vistelse på Sägnernas Hus så snart som möjligt, då platserna snabbt fylls upp. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig upplevelse i hjärtat av Sandhem!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos