Sand Gård

Parcelas

Storengene 2/4 , 3483 KANA

Descripción

Sand gård, beliggende i Vestfold og Telemark i Norge, er en sjarmerende destinasjon med en rik historie som går tilbake til 1700-tallet. Her ønsker vi å dele vår kulturarv med besøkende og skape en unik opplevelse som inspirerer til å utforske vår vakre region.

På Sand gård tilbyr vi en moderne og komfortabel campingopplevelse midt i naturen. Våre ställplatser er romslige og godt utstyrt, og vi har fasiliteter som strømtilkobling, vannforsyning og sanitæranlegg av høy kvalitet. Våre gjester kan også benytte seg av vår trådløse internettforbindelse og fellesområder for avslapning og sosialt samvær. Med et bageri, café og park for barn med dyr, er det noe for enhver smak på Sand gård.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

I nærheten av Sand gård finner du en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner. Utforsk de vakre naturområdene rundt gården ved å ta en tur på sykkel eller til fots. Besøk lokale severdigheter som historiske museer og kunstgallerier, eller opplev spennende kulturarrangementer og festivaler i nærområdet.

Med korte kjøreavstander til vakre strender, idylliske fiskevann og pittoreske landsbyer, er det alltid noe å se og gjøre i Vestfold og Telemark.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Før du kommer til Sand gård, sørg for å reservere din ställplats i forkant for å sikre tilgjengelighet. Ta med deg alt du trenger for et komfortabelt opphold, inkludert sengetøy, håndklær og personlige toalettsaker. Under ditt opphold, vær oppmerksom på gårdsreglene og respekter naturen og dyrene rundt deg.

Vår vennlige og hjelpsomme stab er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe deg med alt du trenger for å få mest mulig ut av ditt besøk på Sand gård.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

11:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos