Sandneset camping

Parcela de camping

Carpas

Ugelvik, 6475 Midsund

Descripción

Sandneset Camping, en perle i Molde kommune, ligger på Otrøya hvor hav og himmel møtes i en blendende symfoni av naturskjønnhet. Bare en 29 km kjøretur vest for Molde by, gir denne campingplassen deg en unik mulighet til å bo i hjertet av nordvestlandets storslåtte landskap. Omringet av sjøens bølger og med lett tilgang til både bade- og båthavn, er Sandneset det ideelle utgangspunktet for alle typer ferierende.

Campingplassen frister med en rekke overnattingsalternativer, fra romslige plasser med strømuttak for din caravan til naturskjønne teltplasser. Med et nytt sanitærbygg utrustet med dusj, WC, vaskemaskin og tørketrommel, samt et trivelig oppholdsrom, kombinerer Sandneset moderne bekvemmeligheter med den autentiske campingfølelsen. For de som søker en ekstra dose komfort, tilbyr vi koselige hytter som garanterer et behagelig opphold.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Sandneset Camping ligger sentralt i Møre og Romsdal, og er et ideelt utgangspunkt for dagsturer til kjente attraksjoner som Atlanterhavsvegen, Geirangerfjorden og Trollstigen. Utforsk Midsundtrappene for fotturer med uforglemmelige panoramautsikter, eller lei en båt for å oppleve havets generøsitet med rike fiskeopplevelser. I sentrum av Midsund finner du alt fra butikker og spisesteder til frisør og bensinstasjon, og områdets naturlige skjønnhet er alltid kun et steinkast unna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Med 32 strømuttak, teltplasser, et flunkende nytt sanitæranlegg og et koselig oppholdsrom, er alt lagt til rette for et komfortabelt opphold på Sandneset Camping. For de aktive er det muligheter for både sykkel- og fjellturer, og etter en dag fylt av opplevelser kan du slappe av i vårt solarium. Barna vil elske lekeplassen, og du kan nyte solnedgangen fra kiosken med noe godt i hånden. For en uforglemmelig opplevelse av norsk natur, bør Sandneset Camping være ditt neste reisemål. Husk å booke din plass i god tid for å sikre et minneverdig opphold i Midsunds betagende landskap.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-31/08

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos