Sandviken Camping Norway

Parcela de camping

Carpas

Austbygdevegen 111 , 3650 Austbygde

Descripción

Velkommen til Sandviken Camping, et stykke norsk paradis beliggende i den pittoreske landsbyen Austbygde i Vestfold og Telemark. Her kan du omfavne naturen, med komfortable overnattingsalternativer som passer enhver smak og reisestil. Fra teltplasser som bringer deg nærmere stjernehimmelen, til mobile hjem som kombinerer friheten på hjul med campingens sjarm. For de som ønsker litt mer fast grunn under føttene, tilbyr vi også tradisjonelle campingvogner og hytter som gir en koselig tilflukt etter dagens eventyr.

Våre hytter, hvorav tre er utrustet med både innlagt vann og Wi-Fi, inviterer til avslapning og komfort. På Sandviken Camping finner du også to velutstyrte sanitæranlegg, som sikrer at din naturopplevelse ikke går på kompromiss med hjemmets bekvemmeligheter. Og med muligheten til å forhåndsreservere din plass, kan du planlegge ditt opphold med trygghet om at ditt perfekte sted venter på deg.

Caravanplassene har en ca størrelse på 10x12 meter. Teltplassene har en ca størrelse på 7x8 meter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Sandviken Camping er en perfekt base for å utforske Tinn og det omkringliggende området. Her kan du bestige Gaustatoppen, utforske Hardangerviddas vidstrakte høyfjellsplatå, eller dykke ned i den fascinerende industrihistorien ved UNESCOs verdensarvsted Rjukan. Heddal stavkirke og Håvardsrud Seterliv tilbyr kulturelle og landlige opplevelser i kort avstand. Enten du er ute etter en fottur, kulturell berikelse eller bare vil nyte naturens ro, er alt innen rekkevidde.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Sandviken Camping er åpen hele året og tilbyr rundt 50 plasser for både telt og caravan, komplett med tømmestasjoner og drikkevannsposter. Som vår gjest har du tilgang til vårt gjestekjøkken døgnet rundt, komplett med alt nødvendig utstyr for selvhushold. Gratis dusj, familierom og vaskemuligheter er tilgjengelig for å gjøre oppholdet behagelig. Ikke glem å besøke vår sommeråpne kafé, ta en tur på minigolfbanen eller leie en båt for å fullende din campingopplevelse. For å holde kontakten med omverdenen er det tilgjengelig WIFI i gjestekjøkkenet. Husk å forhåndsreservere for å sikre din ideelle plass ved denne naturskjønne campingperlen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos