Selånger hembygdsförening

Parcelas

Kungsnäs 217, 855 91 Sundsvall

Descripción

Selångers Hembygdsförening, grundad 1946 och med en rik historia som speglar regionens kultur, traditioner och natur, är en vital del av Medelpads kulturella landskap. Hembygdsgården, invigd 1962, och Nävsta skolor, förvärvade 1985, utgör hjärtat i föreningens verksamhet. Här arbetar man passionerat för att bevara lokala byggnader, sprida kunskap och arrangera evenemang som berikar både lokalbefolkningen och besökare.

Föreningens huvudmål är att bevara och levandegöra Selångers unika kulturarv för framtida generationer. Detta sker genom engagemang och delaktighet, där varje medlem spelar en viktig roll i att ta vara på och förmedla områdets rika kultur och historia.

Med en kombination av tradition och modern teknik förblir Selångers Hembygdsförening en dynamisk och samtida aktör i bevarandet av lokalhistoria.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Selångers Hembygdsförening ligger strax väster om Sundsvall, i hjärtat av Medelpad, ett område känt för sin storslagna natur och rika kulturhistoria.

Närområdet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från vandringar i den vackra omgivande naturen till besök i Sundsvalls stadskärna med dess shopping, restauranger och kulturella evenemang.

Här finns något för alla, oavsett om man är intresserad av historia, natur eller stadsliv.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du planerar ditt besök till Selångers Hembygdsförening är det bra att tänka på att området erbjuder både historiska och nutida upplevelser. Det är en plats som välkomnar alla åldrar, med en stark gemenskap och en passion för att dela med sig av sin lokala historia och kultur.

Upptäck Selångers Hembygdsförening – en portal till Medelpads hjärta. Boka ditt besök idag och bli en del av denna unika kulturella resa!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

13:00

Campings cercanos