Selholmens Camping

Parcela de camping

Carpas

Campinggatan 26 , 942 34 Älvsbyn

Descripción

Välkommen till Selholmens camping, en pärla belägen i vackra Älvsbyn, Norrbotten. Här kan du uppleva en oförglömlig vistelse omgiven av naturskönhet och lugn. Campingen är perfekt för alla naturälskare och erbjuder en bekväm och avkopplande miljö för din semester.

Selholmens camping har ett brett utbud av bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Med Pite-älven precis utanför dörren har du möjlighet att njuta av olika aktiviteter för att underhålla dig. Hyr en kajak eller SUP-bräda från receptionen under bemannad tid och utforska älvens vackra vatten. Om du är en fiskeentusiast kan du också få fiskekort för att fiska direkt i Pite-älven.

För en mer avkopplande upplevelse kan du boka en rundtur med en av våra erfarna guider och utforska områdets naturliga skönhet. Efter en dag fylld med äventyr kan du unna dig en avkopplande stund i bastun och låta värmen och ångan ta hand om dina sinnen. För matlagning och sociala samlingar har vi en grillplats där du kan laga dina favoriträtter över en öppen eld. Och om du bara vill koppla av kan du slå dig ner i allrummet med en spännande bok.

Selholmens camping erbjuder också enkel tillgång till vandring och simning direkt från campingen. Du kan utforska de omgivande skogarna och njuta av uppfriskande dopp i närbelägna vattendrag. Vi har välunderhållna toaletter, duschar, kök och gemensamma utrymmen för att du ska känna dig som hemma under din vistelse. Tvättmöjligheter finns också tillgängliga mot en mindre avgift, så du kan fräscha upp dina kläder när det behövs. Ved finns att köpa för att hålla dig varm under kyliga kvällar vid lägerelden.

Boka din vistelse på Selholmens camping redan idag och upplev den bästa kombinationen av natur, avkoppling och äventyr. Platserna fylls snabbt, så vänta inte för länge med att säkra din plats på denna underbara campingplats i hjärtat av Norrbotten.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närheten av Selholmens camping finns det gott om möjligheter till äventyr och utforskning. Du kan bege dig ut på spännande vandringar i de omgivande skogarna och upptäcka naturens hemligheter. Närheten till Pite-älven ger dig även möjligheten att njuta av fiske och vattensporter som kajakpaddling och SUP.

Selholmens camping ligger även med direkt närhet till Älvsbyn där ni hittar affärer, restauranger och mycket annat för att förgylla er vistelse.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du bor på Selholmens camping kan du förvänta dig en bekväm och trevlig vistelse. Vi erbjuder toaletter, duschar, kök och gemensamma utrymmen för att göra din vistelse så behaglig som möjligt. Tvättmöjligheter finns också tillgängliga mot en mindre avgift. För att hålla dig varm och mysig erbjuder vi ved till försäljning. Slå dig ner vid lägerelden och njut av den lugna atmosfären. Boka din plats på Selholmens camping nu och upplev en oförglömlig semester i den vackra naturen i Norrbotten.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

31/05-01/09

Check-in:

12:00 (15:00 för stuga)

Check-out:

12:00 (10:00 för stuga)

Campings cercanos