Sexdrega Hembygdsförening

Parcelas

HEMBYGDSGÅRD, 512 91 512 91 Sexdrega

Descripción

Beläget i den vackra svenska landsbygden erbjuder Sexdrega Hembygdsgård en idyllisk tillflyktsort för naturälskare och campingentusiaster. Denna campingplats är belägen i den charmiga byn Sexdrega och erbjuder en lugn och fridfull atmosfär där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet.

Öppet åretrunt (dock kan det vara oplogat vid snö)

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Sexdrega Hembygdsgård har ett fantastiskt läge med närhet till många sevärdheter och aktiviteter. Du kan utforska den vackra naturen genom att vandra eller cykla längs de natursköna stigarna. I närheten finns också sjöar där du kan fiska eller ta en uppfriskande simtur.

För de kulturellt intresserade finns det historiska platser och museer att besöka i närområdet. Oavsett om du är intresserad av naturupplevelser, avkoppling eller utforskning, finns det något för alla i närheten av ställplatserna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att säkerställa din bokning på Sexdrega Hembygdsgård rekommenderas det att du bokar i förväg, särskilt under högsäsongen. Sexdrega Hembygdsgård erbjuder också olika faciliteter såsom en lekplats för barn, grillplats och badplats.

Så boka din ställplats på Sexdrega Hembygdsgård idag och upplev en underbar vistelse mitt i naturen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos